OGLAS

Avenija nekretnine

Vožda Karađorđa 6/3

Avenija nekretnine 

Agencija AVENIJA NEKRETNINE NIŠ

Posle višegodišnjeg ispitivanja tržišta i osmogodišnjeg iskustva u prometu nekretnina u Nišu, zvanično je nastala agencija za promet nekretnina "AVENIJA NEKRETNINE NIŠ", registrovana za poslove u prometu i zakupu nepokretnosti, i čine je:

- agentska i menadžerska struktura, sa iskustvom,

- advokatski tim - od pet advokata po pozivu.

Sedište firme nalazi se u centru Niša, u ulici Vožda Karađorđa 6, na I spratu, broj 3,  u prostorijama osnivača, u epicentru Niša i pruža odlične uslove za rad zaposlenima, a klijentima veoma prijatnu atmosferu za zaključenje važnih dogovora.

Razvojem poslovana, širenjem mreže klijenata, razvili smo se otvorili naše kancelarije i na adresi Dragiše Cvetkovića 36, u modernom poslovnom prostoru  na120m2, a koji se sastoji od čak pet kancelarija i konferencijske prostorije. 

 

Osnovna delatnost je posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta...)

Posredovanje predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

Pod tim podrazumevamo: 

  • Prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina 
  • Procena vrednosti svake nekretnine – jedan od najbitnijih segmenata poslovanja posrednika u prometu nepokretnosti jeste egzaktna procena (na osnovu relevantnih parametara kvaliteta) i pozicioniranje svake nekretnine na tržištu 
  • Informacija o realnoj, tržišnoj ceni nepokretnosti 
  • Prezentovanje aktuelnih nekretnina 
  • Oglašavanje u različitim medijima; dnevna i nedeljna štampa, specijalizovani oglasnici, TV, internet 
  • Razgledanje nepokretnosti na terenu 
  • Pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje 
  • Kontrola pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti kao i provera vlasništva 
  • Davanje pravnih saveta i pružanje pravnih usluga 
  • Izrada kupoprodajnih ugovora uz saradnju sa advokatima koji sa agencijom imaju status saradnika 
  • Saradnja sa vodećim poslovnim bankama i obrada stambenih kredita građana

Posveceni smo pruzanju kompletne usluge nasim klijentima u poslovima prometa nekretninama, kako bi zadovoljili svaku potrebu koju nasi klijenti imaju i očekuju od nas. Imamo stručnjake iz svih oblasti u prometu nekretninama: kupoprodaja nekretnina. izdavanja nekretnina, konsalting za investicije i izgradnju, finansijski konsalting iz oblasti nekretnina, poreski konsalting. Stvaranje našeg brenda i dalji razvoj se zasniva na stručnoj i bezrezevnoj podršci naših agenata klijentima, uz negovanje, uspostavljanje i razvijanje jedinog kvalitetnog pristupa prema našim klijentima, a koji mi zovemo "VAS LIČNI AGENT".

Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja, svakako je i saradnja sa vodećim bankama u Srbiji, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge oblike kredita.

Procene tržišne vrednosti nepokretnosti radimo uz saradnju sa sudskim veštacima iz oblasti građevinarstva za veći broj vodećih banaka i to za: AIK banku, Komercijalnu banku, Erste banku, Banku Intesa,  Raiffeisen banku, Credit Aqricole banku, Banku Poštanska štedionica.

Poslovni imidž agencije AVENIJA NEKRETNINE je atraktivna prezentacija uz obimno reklamiranje u svim relevantnim portalima kao i svakodnevno ažurna internet stranica naše agencije.

Ozbiljnost, predanost poslu, poštenje, kao i visok stepen profesionalizma ističu našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupuje nekretninu.

Agencija AVENIJA NEKRETNINE NIŠ je registrovani licenirani posrednik upisan u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti u Ministarstvu trgovine, telekomunikcija i turizma Republike Srbije pod registarskim brojem 669, odnosno agencija ispunjava sve zakonske uslove za rad.

Lice sa licencom: dipl. pravnik Tijana Ugrenović, licenca br. 1746

Avenija Nekretnine posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima