OGLAS

ATAMAN PICERIJA

Jurija Gagarina, 27g-Ataman picerija

Ataman picerija

Ataman pizzeria



Pizzeria „Ataman“ na uglu Jurija Gagarina i Omladinskih brigada – skretanja za „Kineze“ u Bloku 70 je otvorena 2003. godine. Kao i mnoge stvari u Srbiji-nastala je; 

• iz inata – da se prvenstveno sebi, a onda i svima dokaže da se dugo nošena želja može ostvariti, iskustvo primeniti, znanje upotrebiti…,

• iz ljubavi – bez nje ništa nije dobro. Bez nje sve ima nikakav ukus…, 

• iz večite želje da se bude jedinstven i prepoznatljiv.  Postoje situacije u životu kada je kompromis moguć i poželjan.  Za nas u „ATAMAN“ – u kompromis sa Glađu – ne postoji.  

Mi Glad razumemo. Pružiti ukus bez kompromisa, z a d o b r i t i Glad jedinstvenim proizvodom – To je suština „ATAMAN“ – a.  Za ove godine kod nas se ništa nije izmenilo u postojećoj kakvoći namirnica koje biramo s posvećenošću, isključivo po sistemu “čisto, pravilno, ukusno, postojano, prepoznatljivo, kao ni u našem načinu pripreme, sklapanja ukusa.  Samo smo obogaćivali našu ionako bogatu ponudu novim proizvodima, sezonskim primamljivim eksplozijama ukusa. Otvorenog uma za novitetima, hrabro odgovaramo ukusima novih generacija poštujući tradicionalni prepoznatljiv kvalitet. To ćemo činiti i ubuduće.  Godinama radimo, hranimo – naši klinci postaju školarci – srednjoškolci – studenti – aktivni članovi svih slojeva društva, započinju nove živote.


Pogledajte koje poslove nudio preko sajta klik do posla

Ataman picerija posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima