OGLAS

Andzor engineering doo

Ive Andrica 13

“Saznajte više o onome što radimo.”

-”Mi smo tim profesionalaca, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti projektovanja, urbanizma, ekologije i menadžmenta.”

-”Okupljeni smo pod imenom Društvo za projektovanje, urbanizam i ekologiju Andzor Engineering.” 

-”Kako izgleda saradnja sa nama?”

-” Naše osnovne vrednosti su stručnost i usmerenost na potrebe klijenata. U praksi, to izgleda tako što se najpre upoznamo sa onime što je klijentu potrebno, a potom njihove zahteve i potrebe smeštamo u zakonskim regulativama definisane okvire.

Naša misija je da realizujemo ideje svojih klijenata, vodeći se svojim vrednostima i standardnima poslovanja, koji su naš zaštitni znak.

U mogućnosti smo da klijentu pružimo kompletnu uslugu i podršku u procesu pripreme i realizacije projekta.”

- “Nastanak: Andzor Engineering osnovan je 2007. godine, sa idejom da klijentima pruži usluge iz oblasti urbanizma, projektovanja, zaštite životne sredine i projektnog menadžmenta, kroz podršku u svim fazama saradnje.”

-”Tim: Najvredniji resurs naše kompanije je tim, sastavljen od profesionalaca sa iskustvom i stručnim znanjem iz oblasti koje pokrivaju. Naš tim je više od skupa veština i znanja svakog člana pojedinačno; on je sinergija nastala iz zajedničkog udruživanja iskustva, stručnosti i principa dobre saradnje.” 

-”Ciljevi: Osnovni cilj naše kompanije su zadovoljni klijenti, koji će kroz kompletan proces saradnje sa nama moći da se oslone na naša rešenja i sve ono što jedan projekat čini uspešnim. Pri ispunjavanju ciljeva, vodimo se svojim osnovnim vrednostima: stručnošću i usmerenošću na potrebe klijenta.”

- “Upoznajte naš tim“

- “Tim okupljen oko Andzor Engineeringa sastavljen je od profesionalaca iz oblasti urbanizma, arhitekture, mašinstva, elektrotehnike, saobraćaja i ekonomije. Kompletan tim, uz menadžment, posvećen je projektima naših klijenata, od izrade idejnog rešenja pa sve do realizacije.”

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima