OGLAS

GLOBE WILLIAMS DOO

MAKENZIJEVA 67

GLOBE WILLIAMS DOO

Globe Williams razume da su softver, kancelarijski prostori i mašine samo alati - ljudi su ti koji im daju vrednost, ciljeve i etiku. Naša organizacija je utemeljena na ovoj ključnoj vrednosti: ljudima.

Sa internacionalnim prisustvom i multikulturalnim pristupom, Globe Williams nije samo korporacija već institucija usmerena na ljude. Za nas, izrazi poput "raznolikost", "inkluzivnost" i "individualnost" nisu samo fraze - oni su osnova našeg načina rada.

Kroz angažovanje lokalnog osoblja, gradimo jake zajednice. Pravimo prilike za naše zaposlene da rade tamo gde je Globe Williams prisutan, jer verujemo da se ističemo kroz integraciju s okolinom.

Naša vizija poslovnog uspeha proističe iz ličnog rasta. Zato privlačimo entuzijastične buduće zaposlene orijentisane ka pružanju usluga, nudeći im priliku za razvoj i napredak. Kroz rigoroznu obuku, napredne kurseve i praktično iskustvo, njihov entuzijazam postaje ključni adut za razumevanje vaših poslovnih potreba i pružanje visokokvalitetnih usluga prilagođenih vama.

Naš tim visoko obučenih i akreditovanih profesionalaca pokriva širok spektar specijalnosti, baš onoliko širok koliko su vaše potrebe. Raznoliko osoblje omogućava nam da ispunimo sve vaše zahteve i prepoznamo svaku priliku za izuzetnost.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima