OGLAS

Tiha doo

Cara Lazara 15

Tiha doo



Tiha d.o.o. iz Sremske Kamenice je jedan od lidera u proizvodnji betonske galanterije na domaćem i regionalnom tržištu,i kao preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom u oblasti građevinske delatnosti raspolaže širokim spektrom proizvoda,koji se iz dana u dan neprestano povećava i poboljšava u cilju praćenja svetskih trendova,kao i individualnih potreba naših klijenata.Pored matične firme u Srbiji,Tiha d.o.o. takođe ima i predstavništva-izložbene salone u Sloveniji i Hrvatskoj.

SPECIJALIZOVANI SMO ZA:


-PROIZVODNJU BETONSKE GALANTERIJE-presovanih i livenih ploča(behaton ploče),dekorativnih ploča za atrijume i amfiteatre,ivičnjaka,kanaleta,okapnica i stubova..


-PROIZVODNJU URBANOG MOBILIJARA-betonske žardinjere,betonske kante za smeće,postolja za suncobrane,betonske klupe za parkove...


-PROIZVODNJU RUBNOG KAMENA ZA BAZENE (POOL COPING)-za standardne i nestandardne tipove bazena,rubni kamen vrhunskog kvaliteta,otporan na vlagu,mraz,so,UV zrake,dostupan u različitim oblicima,bojama i obradama.


-PROIZVODNJU VRTNIH ROŠTILJA,PEĆNICA I KRUŠNIH PEĆI-prodaju se tipski modeli-7 osnovnih tipova,uz mogućnost unikatne dorade po želji klijenta.


-PROIZVODNJU I UGRADNJU KAMINA SA VAZDUŠNIM KOMORAMA koji greju(na drvo ili gas)-standardni tip koji ima 15 elemenata uz mogućnost unikatne dorade po želji klijenta.


-PROIZVODNJU MAŠINA namenjenih za proizvodnju i ugradnju betona-mešalice,transportne trake vage,vibro stolove,vibro prese,vibro igle,vibro letve...kao i prateću opremu u građevinarstvu,kao što su građevinski bojleri za zimske uslove,platforme-skele..


-IZNAJMLJIVANJE I PRODAJU vibro žaba,vibro nabijača(tamperi),mešalica i pumpi za sitnozrne betone,iznajmljivanje viljuškara i bagera sa rotacionom kašikom,kao i usluge mini bagerom.


-IZRADU MONTAŽNIH DRVENIH KUĆICAkoje se lako transportuju i mogu da koriste kao vikendice,kancelarije ili pomoćne prostorije.


-PRODAJU PRIRODNOG KAMENA-prirodni kamen iz Srbije za oblaganje kuhinja i kupatila,dvorišta i bazena,podova i zidova,za stepeništa,nameštaj,kamine,fasade i ostale građevinske radove.


-PROIZVODNJU DEKORATIVNOG KAMENA-projektovanje i proizvodnja:mogućnost odabira kvaliteta,težine,boje,obrade...


-PROJEKTOVANJE I IZRADU MONTAŽNIH KUĆA-inženjering,projektovanje i prodaja,sa kompletnim uređenjem enterijera i eksterijera.


Pogledajte koja radna mesta tražimo preko sajta klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima