Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Agencija Spektar

PDF
Štampa
avatar 

Agencija Spektar je specijalizovana za pronalaženje i zapošljavanje stalno i privremeno angažovanog osoblja u Bosni i Hercegovini. Kao kompanija posvećena postizanju izuzetnih rezultata na tržištu rada, Agencija  Spektar je zaslužila reputaciju uspješne agencije za posredovanje pri zapošljavanju osoblja i rukovodnog kadra u različitim privrednim granama.

 

Naš cilj je od 2001. godine ostao isti – obezbijediti pozudane i sposobne radnike svih profila u cijeloj Bosni i Hercegovini. Naši klijenti kažu da saradnja sa nama liči na posjedovanje sopstvenog odjela za ljudske resurse koje obezbjeđuje kvalitetne kandidate na jeftin, efektivan i efikasan način.

 

Naš tim se sastoji od iskusnih i motivisanih stručnjaka koji su sposobni da kompanijama svih veličina ponude usluge visokog kvaliteta u oblasti zapošljavanja i upravljanja radnicima. Fokus našeg tima je da za vaše poslovne probleme pronađe najbolja moguća rješenja.

 

Kao kompanija sa najdužim iskustvom u oblasti posredovanja pri zapošljavanju u BiH, mi svojim klijentima nudimo lepezu posebno osmišljenih usluga iz ljudskih resursa. Mi takođe aktivno radimo sa kandidatima kroz pružanje specijalnih savjetodavnih usluga i obuka koje podižu njihovu konkurentnost na tržištu rada. Ovakvim pristupom istovremeno pomažemo kompanijama koje traže najbolje saradnike, ali i kandidatima.

 

Nudimo usluge posredovanja pri zapošljavanju, oglašavanja radnih mjesta, iznajmljivanja radnika, konsaltinga u oblasti poslovanja i ljudskih resursa kao i mnogobrojne obuke. Posjetite nas i saznajte zašto nas cijene.

 


Kontaktirajte nas:

+387 (0)51 321 930

[email protected]

www.agencijaspektar.com

Bosna i Hercegovina

Jevrejska 83, Banjaluka


blog comments powered by Disqus