Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

CVision

PDF
Štampa
avatar

 

CVision je agencija za zapošljavanje osnovana od strane stručnjaka sa iskustvom u različitim oblastima HR-a. Naša misija podrazumeva stalno postavljanje viših standarda u oblasti ljudskih resursa.

Cilj nam je da u saradnji sa klijentima, adekvatnom selekcijom kadra poslovni potencijal kompanija podignemo na viši nivo. Unapređujemo uspešnost poslovanja kompanija uštedom vremena, obezbeđivanjem pouzdanih i kvalitetnih zaposlenih, uvođenjem metoda za povećanje radnog učinka kod trenutno zaposlenih.

Svojim klijentima pružamo sveobuhvatnu uslugu prilikom traženja i selekcije potrebnih kadrova. Istovremeno, naša poslovna politika je da se pažnja posvećuje našim kandidatima. Procenjujući njihove potencijale u skladu sa sposobnostima i interesovanjima, aktivno tražimo posao za njih.

 

Rešenja koje CVision nudi su:

-       Profesionalne selekcije i regrutacije kandidata

-       Testiranje kandidata

-       Treninzi (otvoreni i inhouse)

-       Privremeno zapošljavanje

-       Konsultantske usluge

 

Detaljnije informacije ćete naći na www.cvision.rs.

 

Kandidati u svakom trenutku mogu postati deo naše baze kandidata. Potrebno je da na adresu [email protected] proslede biografiju i popune prijavu. Naši HR konsultanti će ih kontaktirati radi daljih koraka u procesu selekcije.

 

CVision, agencija za zapošljavanje

Bulevar kralja Aleksandra 244a

11000 Beograd

Srbija

Kontakt telefon:

+381 (0)11 24 05 523

+381 (0)64 99 67 192

[email protected]

www.cvision.rs

 

 

 

 


blog comments powered by Disqus