Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Orka S

PDF
Štampa
avatar

 

Agencija za zapošljavanje Orka s

 

 

TR: 160-135481-63 Banca Intesa ad, Beograd.

Pib: 100225840

 

 


 

  O nama

 

 

Agencija za zapošljavanje «Orka» osnovana je 1999. godine u Beogradu, sa zvaničnom dozvolom za rad od strane Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, poseduje dugogodišnje iskustvo u posredovanju pri potražnji radnika i potražnji zaposlenja.

Naš princip rada je da pružimo informacije o mogućnostima zaposlenja, kako bi spojili poslodavce i radnu snagu koja potražuje ili želi da postojeći posao zameni novim i boljim, radi dalje saradnje i naše preporuke.

 

 

 

  Sektor ljudskih resursa

 

 

Kao Hr Agencija pružamo Vam mogućnost da za Vas vršimo oglašavanje, efikasno povezivanje kandidata koji traže ili menjaju postojeći posao, a Vi kao poslodavac uradite samo krajnji odabir kandidata u finalnoj selekciji.

Od poslodavca se dobijaju osnovne informacije koji kandidati moraju da ispunjavaju: uslovi rada , opis radnog mesta, data primanja, kao i mogućnosti napredovanja i status radnog odnosa.

Sa tim prikupljenim informacijama kreće se proces koji bi se sastojao od:


  • Pretraga i oglašavanje profila radnika
  • Odabir i selekcija dostavljenih biografija
  • Sortiranje i odabir kadrova koji ispunjavaju uslove na osnove dostavljenih biografija
  • I savetovanje na području ljudskih resursa

 

 

Naše poslovanje startuje oglašavanjem na site www.posaoorka.co.rs u sredstvima javnog informisanja ili na sajtovima za zapošljavanje ako to poslodavac zahteva.

Korišćenjem naše baze podataka lica koji traže zaposlenje i baza podataka CV, selekcijom podataka, odabirom kandidata koji ispunjavaju uslove, vrši se testiranje, traži se prava osoba koja odgovara datoj poziciji.

Procesom selekcije se vrši odabir najkvalitetnijih kandidata koji se prezentuju poslodavcu.

Poslodavac može ponoviti konkurs ukoliko smatra da se nije javio kandidat koji ispunjava uslove i sve dok ne pronađe osobu koja odgovara datom kriterijumu.

Kao Hr Agencija koja potražuje posao, poslodavcu koji potražuje radnike možemo ponuditi poslove sa stalnim zaposlenjem, privremenim zaposlenjem, i promenu zaposlenja za kandidate koji potražuju posao.

Testiranje kandidata počinje opštim testom ličnosti gde se u okviru intervjua dolazi do podatka vezano za školovanje usavršavanje, radno iskustvo, interesovanjima i navika kandidata.

Procenu vrše kvalifikovani radnici za selekciju i odabir kandidata, pedagog po potrebi psiholog, savetnici za zapošljavanje i ukoliko pozicija kandidata zahteva expert za strane jezike.

Kandidati koji uspešno prođu testiranje gde su kriterijumi definisani od strane poslodavca, konačnu odluku donosi poslodavac nakon konsultacije sa predstavnicima Agencije za zapošljavanje i ličnim upoznavanjem sa kandidatom za datu poziciju.

Poslodavac donosi odluku sam ili uz konsultaciju sa ostalim saradnicima. Kandidati koji su ispunili uslove, a nisu primljeni, dobijaju povratnu informaciju o konkursu putem telefona ili na dati e-mail i ostaju u bazi podataka za naredno pretraživanje.

Na dužinu selekciju kandidata utiču uslovi datog zaposlenja, što su zahtevniji i sam proces je duži i teži.

Suština Hr Agencije se svodi na kvalitetno, diskretno i efikasno poslovanje koje mi ostvarujemo sa našim klijentima kao i sa saradnicima koji potražuju zaposlenje

 Vremenom i Mi se usavršavamo, usklađujemo i pronalazimo najbrži i najbolji način da pružimo informacije.

Budite i Vi deo tima koji teži ka vrhu!


blog comments powered by Disqus