Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

KURSEVI PRIPREME ZA POLAGANJE MEDJUNARODNIH GOETHE ISPITA


KURSEVI NEMACKOG JEZIKA
Mesto održavanja kursa:

KURSEVI  PRIPREME ZA POLAGANJE MEDJUNARODNIH GOETHE ISPITA

Povećaj font: A+ | A-

Skola stranih jezika Smiley Vam nudi pripremu za polaganje medjunarodno priznatih Goethe ispita, uz pracenje kurseva preporucenih od nadleznih nemackih institucija za poducavanje i sertifikovanje, kao i pomoc visoko strucnih i motivisanih profesora. Ove ispite u nasoj zemlji mozete polagati pri Goethe institutu u Beogradu, a diplome Goethe instituta Vam mogu pomoci da se zaposlite ili da studirate u zemljama u kojima se govori nemackim jezikom.

Nivoi Goethe ispita obuhvataju :

Goethe-Zertifikat A1: polozen ispit ovog nivoa sluzi kao potvrda pocetnog nivoa znanja tj. potvrda je jezicke kompetencije koja podrazumeva razumevanje pisanog i govornog jezika na osnovnom nivou.

Goethe-Zertifikat A2: potvrda je jezicke kompetencije na visem osnovnom nivou,sto podrazumeva sposobnost razumevanja jezika u svakodnevnim govornim situacijama kao sposobnost popunjavanja formulara , te davanja osnovnih licnih informacija.

Goethe-Zertifikat B1: potvrda je jezicke kompetencije na pocetnom srednjem nivou, sto podrazumeva razumevanje odlomaka iz novina kao i govornog jezika medija, pisanje osnovnih formi pisama, mogucnost izrazavanja licnog misljenja o odredjenoj temi.

Goethe-Zertifikat B2: potvrda je jezickih vestina na visem srednjem nivou i koristi se kao preduslov za studiranje na nemackom jeziku, kandidat je u stanju da razume slozenije tekstove kao i apstraknije tekstove, takodje moze da pise na zadatu temu i da argumentovan odgovor , ulazi u diskusiju sa drugima i izrazava svoje stavove kroz slaganje ili neslaganje.


Goethe-Zertifikat C1: sluzi kao potvrda znanja na naprednom srednjem nivou , takodje mnogi fakulteti u nemackom govornom podrucju prihvataju ovaj ispit kao potvrdu jezicke kompetencije potrebne za akademsko usavrsavanje, na kome kandidat razume duze odlomke , izvestaje kao i slozene tekstove napisane na akademskom nivou, sluzi se jezickim frazama i idomima , u stanju je da polemise o kompleksnim problemima i temama.

Goethe-Zertifikat C2: potvrda znanja jezika na visokom nivou, kandidat razume skoro sve oblike pisanog ili govornog jezika sa velikom lakocom , u stanju je da sumira i sintetise informacije, te izrazi svoje misljenje na precizan i originalan nacin .

Za sve detaljnije informacije , kontaktirajte nas na 064 23 60 165

Hvala na interesovanju!

 

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus