Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

KURS POSLOVNOG ENGLESKOG


KURS KOJI TEMATSKI POKRIVA RAZLICITE OBLASTI BUSINESS-a
Mesto održavanja kursa:

KURS POSLOVNOG ENGLESKOG

Povećaj font: A+ | A-

U okviru ovih programa kandidati mogu pratiti kurseve od početnih,  koji predstavljaju asimilovanu varijantu između ‘ general’ ( opštih ) i ‘business’ nastavnog plana ,  preko srednjih nivoa, do najviših nivoa poznavanja poslovnog engleskog. 

Ovi kursevi uključuju sledeće podkategorije:  

- English for Marketing and PR; 
- English for Menagement; 
- English for Banking and Finance; 
- Administration English; 
- English in Accounting  

Početni kursevi  

...omogućavaju usavršavanje engleskog na oba plana, u svrhe opšte komunikacije i svakodnevne interakcije na random mestu kao i profesionalnog razvoja i napredovanja u karijeri .  Aktivnosti i teme uključuju obuku za razgovor za posao kao i pripremu CV – ja , držanje prezentacija i učesvovanje u sastancima i debatama , veštine pisanja uobicajenih formi  ( e-mails, reports, formal business letters, memos …)

Srednji i viši kursevi  

... odgovaraju jezičkim potrebama poslovnih profesionalaca. Praktične veštine se usvajaju kroz držanje prezentacija, sastanaka, kroz pregovaranje i zadatke koji zahtevaju rešavanje problema sa kojima se suočavaju određene kompanije. Jezičke fraze su složenije i obuhvataju idiomatske izraze, veštine pisanog izražavanja podrazumevaju ovladavanje svim poznatim formama. Izabrana nastavna sredstva za ove kurseve su specijalizovani udžbenici i izdanja su najeminentnijih izdavačkih kuća a praćena su autentičnim dvd materijalom koji simulira poslovno radno okruženje. Nastava se odvija ugrupama ili individualno, a trajanje kurseva je od 3 do 6 meseci sa dinamikom od po 2 dvočasa nedeljno .Pored ove standardne varijante postoje i INTEZIVNI KURSEVI koji traju od 1 do 2 meseca . Upis kandidata je tokom cele godine.

Za dodatne informacije o ovim kursevima kontaktirajte nas na 064 23 60 165

 

 

Image courtesy of: "Multi Ethnic Business Team" by Ambro / FreeDigitalPhotos.net
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus