Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Konverzacijski kurs engleskog jezika


10% popusta za nezaposlene-Cena kursa 1700 dinara
Mesto održavanja kursa:

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Povećaj font: A+ | A-

 

Zašto baš kurs konverzacije?

Poznavanje barem jednog stranog jezika olakšava nam snalaženje gde god da se nalazimo i istovremeno nam put ka uspešnoj karijeri  čini lakšim. Čak i kada poznajete pravila gramatike i određeni fond reči nekog stranog jezika to ne mora da znači i da će vam konverzacija na tom jeziku dobro ići jer je to veština koja se uči upravo razgovorom, a ne samo učenjem pravila gramatike.

Bilo koji strani jezik učimo da bismo se njime služili i to najviše u svakodnevnim situacijama - usmenim putem. Razne gramatičke vežbe vam nisu od koristi ukoliko se jezikom ne bavite i na drugi način, odnosno ukoliko ne aktivirate to pasivno stečeno znanje kroz komunikaciju sa drugim ljudima, kroz različite forme usmenog izražavanja.

Ovaj kurs ne podrazumeva samo puko ćaskanje na stranom jeziku bez cilja da se i stečeno znanje upotrebi i nakon završenog kursa. Naprotiv, svaki čas je osmišljen tematski tako da ćete kroz različite teme, diskutovanjem i raznolikim vežbama usmenog izražavanja izvežbati do sada stečeno znanje, utvrditi ga ali i proširiti - proširenjem vokabulara, fraza i vežbanja istog putem razumevanja slušanog teksta ili odgledanog odlomka, pročitanog odlomka iz časopisa, kao i kroz razne zanimljive vežbe vokabulara i igre putem kojih ćete utemeljiti postojeće i steći novo znanje.

Iskoristite ovu šansu da uz odličan popust na drugačiji i zanimljiviji način učite strani jezik i da konačno uspostavite konverzaciju na istom.

U ponudi su 1 čas nedeljno po 75 minuta, tako da i oni koji nemaju puno vremena, mogu da izdvoje makar toliko vremena kako ne bi izgubili postojece znanje, i unapredili ga.

 

Pored redovnog kursa polaznicima nudimo časove konverzacije. Časovi su fakultativni i oni koji su zainteresovani mogu birati između 2 ili 4 časa mesečno.

 

Image courtesy of: Grant Cochrane/FreeDigitalPhotos.net
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus