Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Letnji intenzivni kurs engleskog jezika za osnovce i srednjoškolceMesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

NATIVE SPEAKER COURSE - MEET BRITAIN

 

 

S obzirom da se jedan jezik najbrže i najlakše nauči u zemlji u kojoj se i govori uz istovremeno upoznavanje sa kulturom iste zemlje, engleski jezik je stoga najbolje učiti u samoj Velikoj Britaniji ili u zemljama gde se govori kao maternji jezik.

Pošto veliki broj ljudi iz različitih okolnosti ovakvu priliku ne može sebi da priušti, MERRYLAND škola vam nudi jedinstvenu priliku da provedete letnji raspust vežbajući konverzaciju na engleskom jeziku uz britanskog izvornog govornika i naučite dosta toga o britanskoj kulturi.

MEET BRITAIN je specijalni kurs namenjen osnovcima i srednjoškolcima čiji je cilj usavršavanje engleskog jezika sa izvornim govornikom na jedan interesantan i dinamičan način i istovremeno upoznavanje različitih aspekata britanske kulture počev od istorije, književnosti, preko muzike i filma pa do samih životnih navika Britanaca, i sve to iz prve ruke.

MEET BRITAIN kurs obuhvata 12x60min.časova. Časovi se održavaju tri puta nedeljno.

Cena obuhvata: ulazno testiranje, nastavni materijal, pristup biblioteci, završni test i izdavanje sertifikata. Kurs se održava u julu i avgustu.

Tokom leta važe popusti i do 50%, tako da je cena kursa 4990 din. umesto 9970 din.

 

*Za potpunije i prezicnije, tačnije informacije i prijavu  molimo Vas da kontaktirate direktno Merryland centar za engleski jezik i prevodenje.

 Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus