Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Kursevi engleskog jezika za odrasleMesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

Svaki nivo se sastoji iz opšteg i konverzacionog dela koji traju u periodu od 3 do 4 meseca, u zavisnosti od nivoa.

U nastavi se koriste najnoviji međunarodno priznati udžbenici koje profesori obogaćuju dodatnim materijalima, kao sto su: članci i tekstovi iz engleskih i američkih dnevnih novina, mesečnika, magazina, klasici kako prilagođeni određenom nivou znanja, tako i originali. 

Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći da iskoristite ako se nađete u različitim profesionalnim ili privatnim životnim situacijama. S obzirom da je akcenat rada na usavršavanju konverzacije, veci deo vežbi se izvodi kroz rad u paru, grupni rad, zajedničke projekte i radionice.

Engleski jezik počinjete da govorite već od prvog susreta, a svoj napredak možete da osetite već nakon prvog dolaska.

Nastava obuhvata i kulturološke teme vezane za zemlju jezika koji učite te Vas i na taj način priprema da se uklopite u običaje koji su specifični za to područje.

Stručni profesori su izrazito prijateljski naklonjeni, polaznicima se pristupa individualno, svakom na način koji zahteva njegova osobenost ili potrebe. Upravo je ovakav način rada naš zaštitni znak i on nas razlikuje od drugih centara za strane jezike.

Za informacije o kursu kontaktirati Merryland centar za engleski jezik i prevođenje

 Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus