Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Nemački jezik - Standardni kurs/ intenzivni kurs nemačkog/ poluindividualni/ individualni


Standardni kurs/intenzivni kurs nemačkog/poluindividualni/individualni
Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

Sve popularniji nemački jezik po broju polaznika i interesovanju visoko se kotirao i u edukativnom centru Bejza. U Bejzi možete naučiti ili usavršiti nemački jezik na svim nivoima. Svi kursevi su bazirani na evropskim standardima. Nastava se odvija u malim grupama, učionice su multimedijalno opremljene i koriste se najsavremenije metode učenja stranog jezika - učiti strani jezik onako kako ste naučili maternji jezik: slušanjem, ponavljanjem, gledanjem. Časovi su bazirani na komunikativnom pristupu.

Polaznici koji imaju predznanje iz nemačkog jezika mogu uraditi ulazni test za utvrđivanje tačnog stepena i nivoa znanja. Test je pismenog tipa, besplatan je i može se uraditi svakog dana od 10-18 časova u prostorijama škole.

 

Grupe se formiraju po prijavi dovoljnog broja zainteresovanih kao i po dogovoru termina održavanja nastave.

Ukoliko Vam je hitno da savladate osnove jezika usled odlaska u Austriju, Nemačku na raspolaganju su Vam individualni časovi gde je sva pažnja usmerena na polaznika. Tempo i vreme nastave birate Vi shodno svom vremenu i obavezama.

 

Za više detalja kontaktirajte nas na 011/3281-449: 063/70855-75, pišite nam na info@bejza.edu.rs ili nas posetite lično na adresi Vuka Karadžića 7, Stari grad.

 

Dobrodošli!
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus