Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Kurs - Odsek scenske šminke


Kurs - Odsek scenske šminke - Obuka obuhvata savladavanje veštine šminkanja kroz periode i epohe, scensku šminku i korektivnu šminku.
Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

Nastavnim planom i programom odseka za profesionalnu scensku šminku predviđena je obuka budućih šminkera pre svega za rad na televiziji, filmu, u profesionalnim foto-studijima, privatnim TV produkcijama, kao i na pripremi VIP ličnosti za javni nastup, koncerte, modne revije i dr.

Obuka obuhvata savladavanje veštine šminkanja kroz periode i epohe, scensku šminku i korektivnu šminku. Bazira se na vežbama uz profesionalan nadzor predavača, dugogodišnjih televizijskih šminkera i scenskih maskera, dobitnika najprestižnijih nagrada u tom poslu. Nastava se izvodi dva puta nedeljno po četiri sata i traje dva meseca.

Polaznici se zatim upućuju na dvonedeljnu praksu u RTS, kao i u privatne TV produkcije i  foto-studije.

 

Predavač:

Marina Milosevic, sef sminkera na Tv Studio B.Biografija: U toku dugogodisnjeg rada bila je angazovana na projektima domace kinematografije , medju kojima su film Skupljac. Šminka poznata lica za naslovnice, editerijale i rubrike lepote za casopise Lisa, Mama i Trudnoca.

 

 

Sve informacije o cenama i održavanju kao i prjava na kurs se vrše putem online prijave ili putem kontakt telefona.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus