Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Obuka za masera - masaža


Kurs masaže
Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

Kurs masaže se realizuje u tri nivoa:
-osnovni kurs relaks masaže,
-viši kurs masaže ,
-kurs šijacu masaže.
 
Nastava se izvodi jednom do dva puta nedeljno u bloku od 5-6 časova na našem punktu na Autokomandi, a polaznik može i sam obezbediti praksu u nekom od salona lepote u njihovom mestu stanovanja.
 
Kurseve prate skripte, a na kraju obuke se polaže ispit provere stručne osposobljenosti na osnovu koga se izdaje diploma i sertifikat stručne osposobljenosti za masera sa kojim se može raditi na poslovima masera ili otvoriti sopstveni salon.
Organizujemo i proveru stručne osposobljenosti za polaznike koji rade na poslovima masera najmanje 3 meseca.
Oni samo izlaze na ispit bez pohađanja kursa i po uspešno položenim ispitima dobijaju diplomu i sertifikat stručne osposobljenosti za masera.
 
Cena kursa  za osnovni kurs relaks masaže je 17.240 rsd i omogućeno je plaćanje u 2 rate. Za potpunije, tačne informacije i prijavu obavezno kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.
 
Cena kursa  za viši kurs masaže je 19.540 rsd i omogućeno je plaćanje u 2 rate. Za potpunije, tačne informacije i prijavu obavezno kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.
 
Cena kursa  za kurs šijacu masaže je 34.500 rsd i omogućeno je plaćanje u 2 rate. Za potpunije, tačne informacije i prijavu obavezno kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus