Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Obuka za ženskog frizera


Kurs ženskog frizera
Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

Ova obuka traje 3, 6 ili 9 meseci zavisno od starosti polaznika.
 
Teorijsko-praktična nastava se izvodi u salonima sa kojim Univerzitet sarađuje, a polaznik može i sam sebi obezbediti praksu. Na nastavu se ide zavisno od slobodnog vremena, ali najmanje tri puta nedeljno po tri sata.
Svakom polazniku je obezbeđena skripta koja prati praktičnu nastavu kao i dnevnik prakse koji se vodi za vreme praktične nastave.
Po završenoj obuci polaznici polažu četiri ispita : Tehnologija zanimanja, Osnovi struke, Bezbednosti i zaštita na radu i Praksa.
Oni polaznici koji uspešno polože sve ispite dobijaju diplomu i sertifikat stručne osposobljenosti za ženskog frizera sa kojom mogu raditi na poslovima frizera ili otvoriti svoj salon.
Organizujemo i proveru stručne osposobljenosti za polaznike koji rade na poslovima frizera najmanje 3 meseca. Oni samo izlaze na ispit bez pohađanja kursa i po uspešno položenim ispitima dobijaju diplomu i sertifikat stručne osposobljenosti za ženskog frizera
 
Cena kursa  za kurs ženskog frizera 3 meseca je 28.740 rsd i omogućeno je plaćanje u 3 rate. Za potpunije, tačne informacije i prijavu obavezno kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.
 
Cena kursa  za kurs ženskog frizera 6 meseca je 35.640 rsd i omogućeno je plaćanje u 6 rate. Za potpunije, tačne informacije i prijavu obavezno kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.
 
Cena kursa  za kurs ženskog frizera 9 meseca je 40.320 rsd i omogućeno je plaćanje u 9 rate. Za potpunije, tačne informacije i prijavu obavezno kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.
 Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus