Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Priprema za prijemni na Filološkom fakultetuMesto održavanja kursa:

Priprema za prijemni na Filološkom fakultetu

Povećaj font: A+ | A-

 

 

Škola jezika „Đuro Salaj“ nudi pripreme za polaganje prijemnog ispita na Filološkom fakultetu, kako bi budućim studentima pružila lakši i sigurniji upis na željeni smer.

Tradicija duža od pola veka, iskustvo u pripremama za sticanje međunarodno priznatih diploma, polaganje stručnih ispita i ozbiljnost kojom profesori Škole pristupaju radu su ono čime se ponosimo.


Pokazatelj naše efikasnosti jeste činjenica da je preko 90% naših polaznika prethodnih generacija upisalo željeni smer. U prilog tome govore i iskustva bivših učenika, članova Facebook grupe - 

Priprema za prijemni na Filološkom fakultetu - Đuro Salaj.


Budući polaznici će imati priliku da sa stručnim profesorima obrade zadatke sa dosadašnjih prijemnih ispita, kao i dodatni materijal iz oblasti književnosti, fonetike, morfologije i pravopisa (za srpski jezik).


Nastava obuhvata 76 časova iz srpskog i 76 časova iz engleskog jezika. Za sve one koji žele da upišu engleski jezik, Škola nudi i dodatna 34 časa adekvatne pripreme za polaganje prijemnog ispita iy engleskog jezika za ovaj smer (koji se razlikuje od prijemnog za druge smerove). Vršimo pripremu za sve jezičke veštine koje se testiraju na prijemnom ispitu (Listening, Reading, Writing, Grammar and Vocabulary)

Prijava
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus