Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Big Idea (Sve što je važno za dobru promociju)


Seminar Big Idea daje nove i neočekivane odgovore na pitanja savremenog promotivnog komuniciranja u okviru marketinga.
Mesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-

 

 

Big Idea (Sve što je važno za dobru promociju)


Ukoliko želite da dobijete odgovore na interesantna pitanja i probleme savremenog marketing komuniciranja, očekujemo vas u subotu, 17. marta sa početkom u 10:00 na još jednom seminaru u organizaciji Centra za razvoj karijere LINK group-a.
Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a, ul. Cara dušana 34, Zemun.


Big Idea
Seminar Big Idea daje nove i neočekivane odgovore na pitanja savremenog promotivnog komuniciranja u okviru marketinga. Prvenstveno ćete saznati koje su to razlike između tradicionalnog marketinškog komuniciranja i integrisanih marketing komnunikacija. Biće priče o brend komunikaciji koja insistira na originalnosti, strpljenju i upornosti u plasmanu visoko kreativnih poruka.


Na ovu temu će nam govoriti Dr Savko Kovačević, profesor marketinga na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Dvadeset i pet godina se bavi stručnim i pedagoškim radom u marketingu i PR-u.
Za potrebe privrede učestvovao je u izradi većeg broja stručnih studija iz oblasti marketinga i ekonomske propagande.
Ima dvadeset godina ličnog preduzetničkog iskustva kao direktor i osnivač konsultantske agencije IMC Consulting, BeograD
Objavio je knjigu BIG IDEA - Sve što je važno za dobru promociju, kao i veći broj članaka i radova u stručnim časopisima. Od strane žirija privrednih novinara knjiga BIG IDEA je proglašena za najbolju domaću knjigu iz oblasti marketinga. Stručni je saradnik većeg broja beogradskih marketinških agencija.
Ovo su samo neke od karakteristika koje krase iskustvo i stručnost Dr Slavka Kovačevića. Ne propustite priliku da u subotu 17. marta dođete u interakciju sa velikim stručnjakom iz oblasti marketinga i pritom saznate šta je sve potrebno za uspešnu promociju.


Kako je interesovanje za seminar veliko potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave.


PRIJAVI SE!


Polaznici naših akademija će seminar moći da prate online, putem video stream-a preko Distance Learning platfome. Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

Očekujemo Vas.

Vaš,

Centar za razvoj karijere LINK group-a
office@razvoj-karijere.com
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus