Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Komunikacija sa teškim ljudima


I ove subote koja je pred nama očekuje nas druženje uz edukaciju. U subotu, 24. marta sa početkom u 10:00, kroz interaktivnu radionicu ćemo naučiti kako da sarađujemo sa teškim ljudima.
Mesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-


I ove subote koja je pred nama očekuje nas druženje uz edukaciju. U subotu, 24. marta sa početkom u 10:00, kroz interaktivnu radionicu ćemo naučiti kako da sarađujemo sa teškim ljudima.

Komunikacija sa teškim ljudima

Kada ne razumemo ponašanje saradnika, klijenata ili drugih ljudi koji nas okružuju i ne slažemo se sa njihovim akcijama ili teško komuniciramo sa njima, pripisujemo im pridev teških ljudi. Svakodnevno se susrećemo sa ljudima teškim za komunikaciju. Sa svima njima je neophodno sarađivati ali i učiti od njih. Na poslu obično ne možemo birati saradnike, zato ako su neki među njima "teški" potrebno je da im se prilagodimo i ostvarimo dobar odnos sa njima zbog sebe i svoje karijere.

 

U subotu ćemo kroz papir-olovka vežbe, igranje uloga i analize situacija vežbati to strpljenje i kako da najadekvatnije odgovorimo ljudima koji nisu pogodni za saradnju, ostanemo mirni i zadovoljni sobom.

 

Kako bismo iz odnosa sa ljudima koji su različiti od nas izvukli ono najbolje, moramo spoznati veštine komuniciranja i najbolji način njihove primene. Razumevanje ovih komplikovanih odnosa i njihovo savladavanje približiće nam gospođa Ljiljana Varga.

 

Ljiljana Varga je završila master studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, modul poslovna psihologija. Iza sebe ima veliki broj treninga u oblasti ljudskih resursa. Sarađivala je sa kompanijama kao što su “Bambi”, “NIS GASPROM NEFT” i drugi. Vlasnik je psihološkog savetovališta Centar za komunikaciju i lični razvoj “Centar promena”.

 

Ljiljana ima bogato predavačko iskustvo iz oblasti psihologije. O izvanrednosti njenog pristupa govore mnogobrojni oduševljeni učesnici njenih izlaganja. Ne propustite priliku da u subotu 24. marta naučite kako da savladate komunikaciju sa teškim ljudima.

 

Kako je interesovanje za seminar veliko potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave.

PRIJAVI SE!

Polaznici naših akademija seminar mogu pratiti i online, putem video streaming-a. U subotu 10:00, logovanjem na Distance Learning platformu, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link "Komunikacija sa teškim ljudima".

 

Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

 

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com

 

Očekujemo vas.

 

Vaš,

 

Centar za razvoj karijere LINK group-a
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus