Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

AKADEMIJA KOMERCIJALNE KOMUNIKACIJE D.R. GILBERT CENTRA


Komercijalna komunikacija je usmereno delovanje na drugu stranu sa ciljem da ona prihvati našu poruku, mišljenje, ali i nas same.
Mesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-

   

AKADEMIJA KOMERCIJALNE KOMUNIKACIJE

D.R. GILBERT CENTRA

(Veština prodaje i pregovaranja)

 

 

 

I generacija Akademije komercijalne komunikacije D.R.Gilbert centar groupa i D.R.Gilbert consultinga, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda, sa punim kapacitetom je započela svoje šestomesečno putovanje u subotu 02.06.2012.

Uz šampanjac, nekoliko uvodnih reči i sa dosta pozitivne energije pristupilo se temama:

- Pojam, značaj i karakteristike komercijalne komunikacije,

- Veza komercijalne komunikacije sa prodajom i pregovaranjem,

- Karakteristike vrhunskih pregovarača,

- Priprema za prodaju – ciljevi i još mnoge druge...

 

 

Pored ovih tema, svi polaznici su svoje dosadašnje znanje proverili kroz mali Test prodajnih i komunikacijskih veština u cilju uvida trenera u njihovo dosadašnje radno iskustvo i stečeno znanje. Među polaznicima, pored predstavnika kompanija Komercijalna banka, Abboott laboratories, Profit magazin, Termoenergetik plus, Alpha Vita, Nopallux, Tinis company i  Enargit plus se našlo i nekoliko samostalnih učesnika. Učesnike u narednom periodu tek očekuje pravo druženje, razmena iskustava, razmena energije...

Hvala svim učesnicima na lepom druženju! Radujemo se nastavku!

Zbog velikog interesovanja za početak Akademije i više prijavljenih učesnika od naših kapaciteta, krajem septembra/početkom oktobra krećemo sa narednom generacijom.

Dodatne informacije o radu Akademije možete dobiti na telefone 011/32-30-738, 062/235-913, ili putem e-maila: s.banjanac@drgilbert-centar.com. Kontakt osoba Sanja Banjanac, Project manager u D.R.Gilbert centru.


Komercijalna komunikacija je usmereno delovanje na drugu stranu sa ciljem da ona prihvati našu poruku, mišljenje, ali i nas same. Ona je zapravo efikasno sredstvo za realizaciju cilja.

Imajući u  vidu činjenicu da je kompletan život svih nas sačinjen od neprestanog procesa komunikacije sa okolinom, stvaranja veza i ostvarivanje kontakata, vršenje uticaja na ljude oko nas sa ciljem prenosa ideja, mišljenja, stava ili bilo koje informacije, naša sposobnost poznavanja pravila za uspešnu komunikaciju u značajnoj meri može olakšati proces ostvarivanja kako poslovnih, tako i privatnih ciljeva.Ako malo bolje analiziramo sve informacije i signale koje šaljemo okolini u toku jednog dana, doći ćemo do zaključka da gotovo svaka naša komunikacija u osnovi sadrži želju ili potrebu da izvršimo uticaj ili ostvarimo neki cilj. Nekada je to da pravilno prenesemo znanje, ideju, mišljenje, nekada da ostvarimo neku vrstu saradnje, započnemo neku emotivnu ili poslovnu vezu, plasiramo uslugu ili proizvod… A ponekad i više pomenutih stvari istovremeno.

Komercijalna komunikacija jeste zapravo veština prodajei pregovaranja  podignuta na malo viši nivo!

 

Prodaja nije stvar izbora, prodaja je stvar egzistencije


Možemo slobodno reći da je prodaja profesija 21.veka. Istraživanja govore da će do 2013. godine gotovo 1/3 zaposlenih  biti direktno angažovana u marketingu i prodaji.Dakle, poznavanje pravila prodajne igre jeste i biće ključna osobina koja će se zahtevati od budućih zaposlenih. Jer, prodaja je jedina sigurna stvar koja kompaniju izvlači iz krize, uspešnu čini još uspešnijom… Nijedan proizvod ili usluga, ma koliko bili dobri neće naći put do potrošača ukoliko nema ko da ih proda ili ako onaj ko to čini nije dovoljno stručan.

Pored toga, prodaja predstavlja stil i način života, jer ima najširu primenu i u našem  svakodnevnom životu. Od pomenute veštine zavisi da li ćemo izvršiti uspešnu komunikaciju putem telefona, pridobiti voljenu osobu, naći bolji posao, uveriti šefa da nas bolje plati, nametnuti svoj stav u društvu…

 

Zašto Akademija komercijalne komunikacije?

Dugogodišnje praktično iskustvo trenera koji posluju i u okviru D.R. Gilbert Centar Group-a i D.R. Gilbert consultinga dovelo je do razvoja ideje o širenju njihovog znanja, sposobnosti, veština  na druge kroz jednu sveobuhvatnu  višemesečnu Akademiju.Akademija komercijalne komunikacije je specijalizovan program edukacije, razvoja i treninga za profesionalne prodavce, menadžere i sve one koji bi to želeli da budu, koji je baziran na standardima ovih dveju kuća.Osnovni cilj programa je da kod polaznika razvije potrebna znanja i veštine za praktičan rad u prodaji, kao i da omogući efikasnu primenu stečenih znanja i veština u svakodnevnim radnim aktivnostima i samim tim unaprede svoje  poslovanje. Akademija komercijalne komunikacije je vid tzv. treninga koji razvija praktične veštine (competency based approach), budući da su svi predavači i treneri, pre svega, osobe koje su dokazane u praksi, a čija izlaganja prati odlična izbalansiranost praktičnih dostignuća i teoretskih saznanja.Zanimljivo je reći da je veći deo programa mnogo puta testiran u praksi i da su polaznici nakon treninga u okviru D.R. Gilbert centra  imali značajan rast svoje prodaje-čak i do 100%.

 

Kome je Akademija komercijalne komunikacije namenjena?

Program je namenjen svima onima koji u neposrednom kontaktu sa ljudima prodaju svoje proizvode, usluge, ideje… Pre svega, to su: prodavci, prodajni predstavnici/zastupnici, komercijalisti, referenti prodaje,  prodajni inženjeri, rukovodioci proizvodnih programa, kao i top menadžeri i vlasnici preduzeća, imajući u vidu da su oni svakodnevno u situaciji da utiču na svoje zaposlene, pregovaraju sa ključnim kupcima, dobavljačima, bankarima, investitorima…. U programu takođe mogu učestvovati svi oni koji žele da se bolje upoznaju sa veštinama komercijalne komunikacije, bez obzira na posao kojim se bave.

 

Metode rada:

Pre početka programa Akademije polaznici će biti testirani putem Testa prodajnih i komunikacijskih veština, kako bi se izvršila analiza kompetencija svakog od njih. Nakon ulaznog testiranja, pristupa se predavanjima koji su sastavljeni od XIII modula i pokrivaju isto toliko oblasti bitnih za razvoj vrhunskih prodajnih stručnjaka.

Moduli predstavljaju kombinaciju predavanja, individualnog i grupnog rada, vežbanja, rešavanja zadatih situacija, studija slučaja (case study) itd. Trajanje Akademije jeste 6 meseci sa fondom od  90 časova. Nakon završetka Akademije pismeno i u okviru radnih zadatka će se proveravati stečeno znanje svih polaznika. Za svoje stečeno znanje polaznici će dobijati sertifikate/diplome sa zasluženim ocenama A, B, C.

*Svi polaznici Akademije komercijalne komunikacije sa stečenim stručnim znanjem koje odgovara oceni A, će imati mogućnost da uz dodatnu obuku za trenere i uz mentorski rad osnivača D.R.Gilbert centra, Dragiše Ristovskog u perspektivi rade kao treneri u okviru D.R.Gilbert centra ukoliko za to pokažu i dodatno interesovanje.


Šta polaznici Akademije dobijaju?


Praktična znanja i veštine

Radni materijal koji prati kompletan program Akademije u štampanoj i elektronskoj formi
Komplet od sedam knjiga D.R. Gilberta ( „Gube samo oni koji ne igraju“, „Dobijaju svi oni

koji igraju“, „Arena prodaje“, „Prodajni ring“, „Lider je u vama“, „Mapa uspeha“ i „Veština

uticaja“)

Konsultacije i pomoć od strane trenera u toku i nakon završetka Akademije

Pomoć prilikom pronalaženja radnog mesta za pozicije marketinga i prodaje (ukoliko je

polaznik Akademije nezaposlen)

Besplatno korišćenje interne biblioteke poslovne literature D.R . Gilbert centra sa preko

300 knjiga iz oblasti prodaje, marketinga, poslovne komunikacije, menadžmenta i

psihologije uspeha.

Sertifikat o pohađanju Akademije komercijalne komunikacije

Mogućnost da postanu licencirani treneri D.R. Gilbert centra  (ova opcija je rezervisana

samo za najbolje)

 

 

Mogućnosti nakon završetka Akademije

Polaznici će nakon završetka Akademije biti u mogućnosti da:

savladaju sve elemente komercijalne komunikacije

unaprede svoje pregovaračke veštine

drastično povećaju uticaj na ljude oko sebe

pozitivan mentalni stav prihvatite kao svakodnevnu naviku

unapredite svoju prodaju i do 100%

pređu put od komercijaliste do stručnjaka za međuljudske odnose

sa većom lakoćom ostvaruju svoje ciljeve

prevaziđu strah od neuspeha i uspešno se nose sa odbijanjem

usvoje sve efikasne tehnike za postavljanje i realizovanje ciljeva

unaprede svoju komunikaciju sa klijentima, komunikaciju u okviru kompanije, kao i

komunikaciju na privatnom planu

motivišu sebe u dovoljnoj meri za dostizanje najvećih poslovnih rezultata

postanu jedan od najuspešnijih prodavaca u svojoj branši

prekvalifikuju se  iz postojećih radnih aktivnosti (ukoliko nisu zadovoljni ili ako ne mogu da

nađu adekvatan angažman) jer u prodaji uvek ima posla za dobre prodavce – svima su

potrebni oni vrhunski

ovladaju sa preko 70 dokazanih tehnika u komunikaciji, prodaji i pregovaranju

maksimalno razviju svoj potencijal u jednoj od najperspektivnijih oblasti

 

Detaljniji program Akademije možete pogledati prateći link

http://www.drgilbert-centar.com/akademija/o-akademiji/.

 

Mesto održavanja treninga: Prostorije D.R.Gilbert centra, Dečanska 2/V sprat, Beograd.

Vrednost ukupnih treninga u okviru Akademije:

Vrednost po polazniku je 1.390,00 evra (u dinarskoj protivvrednosti srednjeg kursa NBS na dan uplate).

Specijalni popust za polaznike prve generacije je čak 50% i ukupna vrednost za njih iznosi 695,00 evra.


Prijavljivanje: Svi zainteresovani polaznici se mogu prijaviti putem telefona 011/32-30-738, 062/235-913

ili putem e-maila:  akademija@drgilbert-centar.com.

Kontakt osoba: Sanja Banjanac (Project Manager).
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus