Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Umetnost i nauka koučinga


Od 3. do 6. novembra 2012. godine, u organizaciji Atria Grupe, održaće se prvi četvorodnevni modul ICF akreditovanog tre
Mesto održavanja kursa:

Umetnost i nauka koučinga

Povećaj font: A+ | A-

 

Od 3. do 6. novembra 2012. godine, u organizaciji Atria Grupe, održaće se prvi četvorodnevni modul ICF akreditovanog treninga „Umetnost i nauka koučinga“. Učesnici će imati priliku da nauče najefikasniju koučing metodologiju današnjice, a to je koučing usmeren ka rešenju.

 

Pored profesionalih koučeva, ovaj trening je namenjen i liderima i menadžerima koji žele da u svoj portfolio veština uvrste jednu od najefikasnijih metodologija današnjice za razvoj ljudskog potencijala. Program će vam omogućiti da napravite prvi i najznačajniji korak ka karijeri uspešnog biznis ili životnog kouča. Na programu ćete naučiti kako da svojim klijentima na najbrži i najefikasniji način asistirate u postizanju željenih ciljeva. Cilj treninga je da učesnicima dâ neophodnu teoriju i potrebnu praksu kako bi bili u mogućnosti da do kraja treninga kompetentno sprovedu kompletnu koučing sesiju i inspirišu klijente na preuzimanje akcionih koraka neophodnih za uspeh.

 

Prethodni treninzi Eriksonovog koledža održali su se u Beogradu 2009, 2010, 2011. i 2012. godine. Ovaj jesenji trening je ujedno i početak edukacije pete generacije Eriksonovih profesionalnih koučeva.

 

 

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom na:

060 029 00 26,

putem e-mail adrese:

office@atria.rs

putem online prijave na portalu klikdoposla

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus