Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Poboljšajte vaše prezentacijske veštine


Profensionalne prezentacijske veštine je trening koji nudi jedinstveno, efikasno, high-tech rešenje koje je bez premca.
Mesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-

29. maja 2013. u organizaciji Atria Grupe održaće se trening Profesionalne prezentacijske veštine.

Ovaj trening nudi jedinstveno, efikasno, high-tech rešenje koje je bez premca na tržištu. Ovaj trening se sastoji se iz dva dela - grupnog i individualnog.

Na grupnom treningu trener će proći kroz najvažnije oblasti koje direktno utiču na kvalitet prezentacije i utiska koji osoba ostavlja. Kroz interaktivan rad, studije slučaja i simulacije, učesnici zajedno prolaze kroz izabrane oblasti i podižu svoje prezentacijske veštine na viši nivo.

Indivudalni deo treninga nudi jedinstveno, efikasno, high-tech rešenje koje je bez premca na tržištu. Program se odvija u virtuelnoj stvarnosti gde prezenter pokušava da pridobije "živu publiku" i uverava ih u kvalitet svog proizvoda, usluge, kao i sebe samog. Program obuke Professional Presentation Live je nov u svetu i razvijen je na osnovu iskustva koje obuhvata na hiljade izvedenih i odslušanih prezentacija od strane stručnjaka.

Kroz jednostavno korišćenje simulacije, može se jasno ukazati na oblasti koje treba razviti. Učesnik ih zatim može dovesti do savršenstva uz pomoć svog konsultanta, i to pred projektovanom virtuelnom publikom, bez ikakvih stvarnih rizika, ali u živom i realističnom okruženju koje može da se menja prema potrebi. Na kraju vežbe, trener ocenjuje razvoj učesnika, a učesnik dobija DVD kopiju svog snimljenog materijala, evaluaciju, kao i predloge za follow-up aktivnosti.

Za više informacija o ovom treningu saznajte na našoj stranici - Profesionalne prezentacijske veštine ili nas kontaktirajte putem telefona 011/4123-410 ili 060/029-0028, ili putem emaila office@atria.rs.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus