Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Novinarska školaMesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

NOVINARSKA ŠKOLA  ima za cilj da praktično obuči mlade ljude da se brzo uključe u proces rada u štampanim i elektronskim medijima. Nemenjena je mladim ljudima zadovoljavajućeg opšteg obrazovanja, bez obzira da li imaju iskustva  u medijima. 

Radionice novinarske škole, posebno one o istraživačkom novinarstvu, namenjene su  profesionalnom usavršavanju kolega koji već rade u redakcijama.

Nastavnim planom i programom predviđena je obuka za rad u štampi, na televiziji i radiju.Nastavni program bazira se na praksi i  tematskim radionicama. Predavači i mentori polaznika Balkan media tima su najugledniji novinari iz Srbije i regiona. 

Obuka uključuje i jednomesečnu praksu u redakciji štampanih ili elektronskih medija:

RTS, Studio B, SOS kanal, ART TV, Press, Večernje novosti, Politika, Glorija, časopisi Color Press Grupe, Radio Beograd 202 i drugi ugledni srpski mediji. 

Skoro da nema nijednog referentnog medija u kome ne radi neko od bivših polaznika naše novinarske škole. Nastava se odvija u moderno opremljenom multimedijalnom prostoru u centru Beograda.

Polaznicima su na raspolaganju profesionalna oprema: video-bim za projekcije, kamere, kompjuterske montaže, rasveta i druga sredstva neophodna za televizijsku proizvodnju. Praktični zadaci realizuju se na terenu.

 

 

Sve informacije o cenama i održavanju kao i prjava na kurs se vrše putem online prijave ili putem kontakt telefona.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus