Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Job Interview Course / Kurs za intervju za posaoMesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

 

U vreme brzog poslovanja, velike konkurencije i sve većih zahteva poslodavaca, izuzetno je bitno kakav ćete prvi utisak ostaviti na poslodavca, naročito ukoliko je intervju na enngleskom jeziku. Iz tog razloga, i zbog sve većeg broja zahteva za obukom ove vrste, Merryland škola je osmislila i sa velikim uspehom sprovela u delo specijalni JOB INTERVIEW kurs.

JOB INTERVIEW kurs je specijalno krojen kurs u trajanju od 360min. (4x90min.) koji polaznicima nudi brzu i efikasnu pripremu za razgovor za posao na engleskom jeziku. Tokom kursa polaznici uče da napišu CV i propratno pismo na engleskom, usavršavaju vokabular iz svoje struke i uvežbavaju samu konverzaciju kroz simulacije razgovora. U nastavi se koristi specijalno namenjen udžbenik za ovakvu vrstu kursa, dodatni materijal iz gramatike i vokabulara, a polaznici imaju pristup školskoj biblioteci.

Da bi nastava bila što efikasnija, za ovaj kurs je potrebno elementarno znanje engleskog jezika (A2). Radi se u grupi od 4-6 polaznika.

Cena JOB INTERVIEW kursa je 3200 dinara.

 

*Za potpunije i prezicnije, tačnije informacije i prijavu  molimo Vas da kontaktirate direktno Merryland centar za engleski jezik i prevodenje.

 

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus