Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Besplatan seminar Pregovaranje sa ključnim kupcima, Komunikacija sa teškim ljudimaMesto održavanja kursa:

Besplatan seminar Pregovaranje sa ključnim kupcima, Komunikacija sa teškim ljudima

Povećaj font: A+ | A-

 

Centar za razvoj karijere LINK group-a organizuje besplatan seminar na temu

"Pregovaranje sa ključnim kupcima, Komunikacija sa teškim ljudima"

koji će se održati u subotu, 02.02. januara sa početkom u 10h na kom ćete imati prilike da obogatite svoje komunikacione i pregovaračke veštine na izuzetno zanimljivom tročasovnom seminaru. Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a, ul. Cara Dušana 34, Zemun.

 

Pregovaranje sa ključnim kupcima

 

Upravljanje ključnim kupcima se opisuje kao umetnost razvoja dugoročnih veza sa odabranim klijentima. Sa tim u vezi, pregovaranju sa ključnim kupcima treba pristupiti na drugačiji način u odnosu na pregovaranje sa osobama ili organizacijama koje nisu od presudnog značaja za poslovanje. Nešto više o načinima komuninkacije, veštinama i taktikama pregovoranja sa ciljnom javnošću približiće nam Dragana Stevanović.

Dragana Stevanović završila je osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka. Asistent je na visokoj školi za projektni menadžment. Trenutno je student doktorskih studija na Tehničkom fakultetu u Boru. Oblasti interesovanja i specijalizacije su joj komunikacija, pregovaranje, psihologija i druge teme poslovnih međuljudskih odnosa.

Seminar ce takodje obuhvatiti i vestine pregovaranja kao posebne poslovne kompetencije koja se u velikoj meri primenjuje i u pregovaranju sa kljucnim kupcima.

Komunikacija sa teškim ljudima

Kada ne razumemo ponasanje saradnika, klijenata ili drugih ljudi koji nas okruzuju i ne slazemo se sa njihovim akcijama ili tesko komuniciramo sa njima, pripisujemo im pridev teskih ljudi. Nažalost, niko ne može da bira ljude sa kojima će sarađivati. Kako bismo iz odnosa sa ljudima, koji su različiti od nas, izvukli ono najbolje, moramo spoznati veštine komuniciranja i najbolji način njihove primene. Razumevanje ovoh komplikovanih odnosa i njihovo savladavanje približiće nam Ljiljana Varga.

Ljiljana Varga je završila master studije na Filozovskom fakultetu u Novom sadu, modul poslovna psihologija. Iza sebe ima veliki broj odrađenih treninga u oblasti ljudskih resursa. Sarađivala je sa kompanijama kao što “Bambi”, “NIS GASPROM NEFT” i drugi. Vlasnik je psihološkog savetovališta Centar za komunikaciju i lični razvoj “Centar promena”.

PRIJAVA

Iskoristite priliku da u subotu, 04. februara sa početkom u 10h, čujete nešto više o taktikama pregovora i komunikacijama sa teškim ljudima i ključnim kupcima.

Seminar će trajati do 13:00.

Seminar je otvorenog tipa.

 

Kako je interesovanje za seminar veliko potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave.

PRIJAVITE SE NA SLEDEĆEM LINKU:

http://www.razvoj-karijere.com/prijava-seminar-04-02-2012

 

______________________________________________________

 

Najbitnije informacije:

# šta: Besplatan seminar: " Pregovaranje sa ključnim kupcima, Komunikacija sa teškim ljudima "

# kada: 04.02. januara, 10-13h

# gde: Prostorije Link group-a, ul. Cara Dušana 32, Zemun

# kako: Prijave putem linka.

# krajnji rok za prijavu: petak, 03. februar, 17:00
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus