Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Šestomesečna Akademija komercijalne komunikacije


D.R.Gilbert centar group i D.R.Gilbert consulting u saradnji sa Privrednom komorom Beograda pokreću najnoviji projekat – šestomesečnu Akademiju komercijalne komunikacije namenjenu profesionalnim proda
Mesto održavanja kursa:

Šestomesečna Akademija komercijalne komunikacije

Povećaj font: A+ | A-

 

 

AKADEMIJA KOMERCIJALNE KOMUNIKACIJE

  (AKADEMIJA PRODAJE I PREGOVARANJA) 

D.R.GILBERT CENTRA 

 

 

 

NOVO!

UPIS JE U TOKU!

Za polaznike I generacije obezbedili smo popust od 50%.

 

Za nezaposlena lica specijalne pogodnosti!

Komercijalna komunikacija jeste zapravo veština prodaje, pregovaranja i uticaja

 podignuta na malo viši nivo!

 

D.R.Gilbert centar group i D.R.Gilbert consulting u saradnji sa Privrednom komorom Beograda pokreću najnoviji projekat – šestomesečnu Akademiju komercijalne komunikacije namenjenu profesionalnim prodavcima, menadžerima i svim onima koji u svakodnevnoj komunikaciji nude svoje proizvode, usluge, ideje, projekte... Celokupan program Akademije bazira se na standardima i principima obuke u okviru D.R.Gilbert centra. Svi predavači su dugogodišnji treneri sa velikim praktičnim iskustvom iz pomenutih oblasti.

 

Imajući u  vidu činjenicu da je kompletan život svih nas sačinjen od neprestanog procesa komunikacije sa okolinom, stvaranja veza, ostvarivanje kontakata i vršenje uticaja u cilju prenosa ideje, stava, mišljenja, naša sposobnost poznavanja pravila komunikacije u značajnoj meri može olakšati realizaciju naših ciljeva. Ako malo bolje analiziramo sve informacije i signale koje šaljemo okolini u toku jednog dana, doći ćemo do zaključka da gotovo svaka naša komunikacija u osnovi sadrži želju ili potrebu da izvršimo uticaj ili ostvarimo neki cilj. Nekada je to da pravilno prenesemo znanje, ideju, mišljenje, nekada da ostvarimo neku vrstu saradnje, započnemo neku emotivnu ili poslovnu vezu, plasiramo uslugu ili proizvod… A ponekad i više pomenutih stvari istovremeno.

 

-  Prodaja nije stvar izbora, prodaja je stvar egzistencije –

 

Možemo slobodno reći da je prodaja profesija 21.veka. Istraživanja govore da će do 2013. godine gotovo 1/3 zaposlenih  biti direktno angažovana u marketingu i prodaji. Dakle, poznavanje pravila prodajne igre jeste i biće ključna osobina koja će se zahtevati od budućih zaposlenih.

 

Svi polaznici će pre početka Akademije biti testirani putem Testa prodajnih i komunikacijskih veština, zatim tokom šest meseci obuke proći kroz XIII modula i na kraju biti ponovo testirani u pismenoj i usmenoj formi i biće im svečano dodeljene diplome sa ocenama A, B ili C. Za najbolje polaznike je ostavljena mogućnost da postanu licencirani treneri D.R.Gilbert centra. 

 

 

Celokupan program Akademije možete pogledati prateći link:

 http://www.drgilbert-centar.com/akademija/


Za sve dodatne informacije molim Vas da nas kontaktirate na:

 

 s.banjanac@drgilbert-centar.com, akademija@drgilbert-centar.com  

 

ili putem telefona 011/32-30-738, 062/235-913.

Kontakt osoba Sanja Banjanac, Project Manager
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus