Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

BG praksa 2012


Studenti završnih godina i apsolventi Beogradskog univerziteta imaju priliku da se priključe programu Univerzitetske radne prakse u sekretarijatima Gradske uprave
Mesto održavanja kursa:

BG praksa 2012

Povećaj font: A+ | A-

 

BG praksa 2012


Studenti završnih godina i apsolventi Beogradskog univerziteta imaju priliku da se priključe programu Univerzitetske radne prakse u sekretarijatima Gradske uprave, gradskim preduzećima, ustanovama kulture i gradskim opštinama.

Konkurs za 275 mesta otvoren je od 15. marta do 2. aprila 2012. godine.

BG praksa 2012 počinje krajem aprila, a u programu učestvuje 21 gradsko preduzeće, 14 sekretarijata i službi Gradske uprave, sedam ustanova kulture i tri gradske opštine.

Praksa traje četiri meseca, studenti će imati neposredno određenog mentora, obezbeđenu markicu za prevoz, kao i topli obrok tokom trajanja prakse.


Po završetku programa, studenti će imati određene veštine i znanja koje bi budući poslodavci trebali da uvaže kao radno iskustvo, a dobiće i potvrde o obavljenoj praksi.


Kandidati se mogu prijaviti elektronskim putem preko sajta Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu www.razvojkarijere.bg.ac.rs


Potrebno je priložiti skeniranu potvrdu o redovnom studiranju.

 

Autor:

Ana Živanović
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus