Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Doprinesi razvoju kompanija i stekni praktično iskustvo!Mesto održavanja kursa:
Beograd

Doprinesi razvoju kompanija i stekni praktično iskustvo!

Povećaj font: A+ | A-

 

“Konsultantska kuća” je projekat organizacije AIESEC koji se ove godine organizuje šesti put. Cilj projekta je da studentima pruži priliku da se oprobaju u rešavanju izazova i rizika sa kojima se susreću mala i srednja preduzeća u oblasti marketinga, menadžmenta i odnosa sa javnošću. Studentima se nudi mogućnost da osmišljavaju inicijative i ideje koje direktno utiču na razvoj jedne kompanije.

 

Projekat se sastoji iz tri studije slučaja, svaka u trajanju od 6 nedelja. Ideja projekta je da domaći studenti zajedno sa inostranim volonterima rade na kreiranju marketing strategije, definisanju trenutnih problema  kao i predlaganju inovativnih rešenja za problem preduzeća u kojima budu volonterski radili. Radeći u internacionalnom timu, studenti koji se prijave za učešće na projektu ‘’Konsultantska kuća’’ imaće priliku da usavrše znanje engleskog jezika, upoznaju novu kulturu, steknu liderske sposobnosti i prošire mrežu kontakata.

 

Pored pomenutih oblasti u koijma će student sticati praksu, pozivaju se i studenti koji imaju iskustva u grafičkom dizajnu i koji žele da prošire svoja znanja. Mogu da se prijave za učešće na ovom projekatu i svojim iskustvom doprinesu razvoju ovih kompanija, a ujedno steknu i praktično iskustvo u ovoj oblasti. Potrebno je da grafički dizajner ima znanja u Acrobat InDesign programu.

 

Realizacija projekta počinje 1. jula. Rok za prijavu za učešće traje do 27. juna, a možete se prijaviti na sledećem linku: PRIJAVA i bićete kontaktirani u najkraćem roku za dalji process selekcije.

           

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

 

 

AIESEC na Ekonomskom fakultetu

 

Kamenička 6, Beograd

 

Branislava Kamber

 

Marketing & PR Manager

 

Mob: +381.60.33.84.996

 

E-mail: [email protected]

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus