Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Praksa u domaćoj kompaniji kao pasoš za internacionalno iskustvo!Mesto održavanja kursa:
Beograd

Praksa u domaćoj kompaniji kao pasoš za internacionalno iskustvo!

Povećaj font: A+ | A-

Praksa u domaćoj kompaniji kao pasoš za internacionalno iskustvo!

 

 

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu u saradnji sa kompanijama ‘’Worldwide Marketing Service’’, ‘’Algotech’’ i ‘’Kontal’’ pruža priliku stručnog usavršavanja u pomenutim kompanijama u marketingu za sve studente i mlade nezaposlene koji žele da napreduju. Nakon završene domaće prakse studentima je omogućeno plaćeno stručno iskustvo u oblasti marketinga u inostranstvu u okviru programa Global Talent. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti marketinga, ekonomskih I srodnih nauka, ovo je prava prilika za tebe!

 

Danas, kada domaći I inostrani poslodavci traže praktično iskustvo od kandidata, stručna praksa i internacionalno okruženje predstavljaju odskočnu dasku za uspešnu karijeru. Liderska iskustva, internacionalne prilike koje program Global Talent u okviru AIESEC organizacije pruža prepoznale su i pomenute kompanije, kroz uspostavljanje saradnje da fininsijskim ulaganjem podrže inostrane mogućnosti za mlade.

 

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na fakultetima ekonomskog usmerenja, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za domaću, a nakon toga ispunjavaju uslov za stručnu plaćenu praksu u inostranstvu u oblasti marketinga. Kroz ovo praktično internacionalno iskustvo u trajanju od 6 do 12 meseci, student će primeniti znanja stečena na studijama, steći osećaj za preduzetništvo i iskusiti posao u kompaniji, što će ga diferencirati na tržištu rada.

 

Ovu priliku za plaćenu stručnu praksu u inostranstvu u oblasti marketinga, u okviru Global Talent programa, u potpunosti obezbeđuju i finansiraju kompanije ‘’Worldwide Marketing Service’’, ‘’Algotech’’ i ‘’Kontal’’ za šest studenata koji pokažu inicijativu i želju za razvojem i radom.

 

Kao neophodan uslov za prijavu na konkurs potrebno je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relevantno iskustvo u oblasti marketinga. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na email: [email protected] , nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani za dalji proces selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 30. decembar.

 

Praksa u domaćoj kompaniji, a nakon toga i internacionalna stručna plaćena praksa je dragoceno iskustvo koje će obogatiti Vaš CV,  sferu poslovanja i uticati direktno na Vaš lični i profesionalni razvoj. Iskoritite priliku danas!

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus