Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Škola knjigovodstva i vođenja poslovnih knjiga


Za ovu obuku nije potrebno nikakvo predznanje, ali je potrebna završena srednja škola.
Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

 
Kurs knjigovodstva i vođenja poslovnih knjiga traje 3 meseca, jednom nedeljno 4 časa u popodnevnim terminima ili subotom.
Ukupan fond časova je 69 od čega je 50 časova ručnog vođenja knjiga, 15 časova rada na računaru (9 časova uvod u računare i 6 časova rad na knjigovodstvenom programu) i 4 časa završni ispit.
Za ovu obuku nije potrebno nikakvo predznanje, ali je potrebna završena srednja škola.
Polaznike osposobljavamo da mogu samostalno da vode poslovne knjige od početnog stanja do završnog bilansa, da sastavljaju završni račun, obračunavaju PDV.
Na kraju kursa se polaže ispit-pismena provera znanja, a polaznici koji sa uspehom polože ispit dobijaju diplomu i sertifikat stručne osposobljenosti za knjigovođu ili samostalnog knjigovođu sa kojima mogu raditi na poslovima knjigovođe u malom ili srednjem preduzeću, mogu otvoriti agenciju za vođenje poslovnih knjiga, preduzeće za pružanje knjigovodstvenih usluga i voditi poslovne knjige bez obzira kojom se vrstom delatnosti preduzeće bavi.
 
Cena kursa je 23.340 rsd i omogućeno je plaćanje u 3 rate. Za potpunije informacije i prijavu kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus