Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Jednomesečni i petomesečni kurs daktilografijeMesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-


Jednomesečni kurs daktilografije

Obuhvata ovladavanje sistemom desetoprstnog slepog kucanja na računaru. Ukupan fond časova je 40 i realizuje se u trajanju od 4-5 nedelja. Nastava se održava tri puta nedeljno po 3 školska časa u terminima koji mogu biti pre podne, posle podne ili u međusmeni.
Nastava može biti grupna ili individualna.
Kurs prati knjiga vežbi koja je obavezna, a po završenoj obuci polaznik dobija uverenje o završenom jednomesečnom kursu daktilografije.
 
Cena kursa je 10.600 rsd i omogućeno je plaćanje u 3 rate. Za potpunije informacije i prijavu obavezno kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.
 
Petomesečni kurs daktilografije

Ovaj kurs, pored slepog kucanja, obuhvata predmete kao što su poslovna kultura, pravopis, korespondencija, uvod u računare.
Ukupan fond časova je 130 i realizuje se u trajanju od 5 meseci, dva do tri puta nedeljno po 3 školska časa u terminima koji mogu biti pre podne, posle podne ili u međusmeni. Svaki predmet prati skripta koja je obavezna, a nastava može biti grupna ili individualna.
Po završenoj nastavi polažu se ispiti, a po uspešno položenim svim ispitima, polaznik dobija uverenje o završenom petomesečnom kursu daktilografije.
 
Cena kursa je 25.750rsd i omogućeno je plaćanje u 3 rate. Za potpunije informacije i prijavu obavezno kontaktirati Otvoreni Univerzitet Znanje.Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus