Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Profesionalna orijentacija i analiza ličnih potencijala


Profesionalan orijentacija omogućava Vam da postanete svesni svojih sposobnosti, osobina ličnosti, interesovanja ali i osetljivih delova ličnosti koje profesijom ne treba provocirati.
Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

Razgovor sa psihologom čija je specijalnost procena i razvoj ličnosti, kao i psihološko testiranje, daće Vam mogućnost da se orijentišete i napravite za sebe najbolji izbor, bilo da ste na početku karijere ili menjate zanimanje.

Profesionalna orijentacija je namenjena uzrastima od 14 godina pa nadalje, dakle budući srednjoškolci i studenti, ali i ostalima kojima je potrebna pomoć u izboru zanimanja ili smernice za dalji profesionalni razvoj i razvoj karijere. 

Profesionalna orijentacija se radi individualno i unapred se zakazuje. Započinje intervjuom, zatim se prelazi na testiranje strukture sposobnosti, osobina ličnosti i interesovanja. 

Drugi deo profesionalne orijentacije je savetovanje, te celokupan proces intervjuisanja, testiranja i savetovanja traje u proseku 4 sata i podeljen je u dva dana. Klijent dobija pismeni izveštaj, koji sadrži kompletne podatke o postignuću na testu kao i savete i smernice koje je osoba dobila od psihologa.

Za sve informacije pozovite 011 3247 369 ili nas posetite na http://www.onlajnpsiholog.com/profesionalna-orijentacija.html

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus