Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Naplative veštine profesionalnih administratora mreža: MikroTik i Asterisk


I ove subote koja je pred nama očekuje nas druženje uz edukaciju. U subotu, 21. aprila sa početkom u 10:00, imaćete priliku da čujete koje mogućnosti pruža i kako se podešava Mikrotik router i Asteris
Mesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-

 

 

Naplative veštine profesionalnih administratora mreža: MikroTik i Asterisk

 

 

I ove subote koja je pred nama očekuje nas druženje uz edukaciju.

U subotu, 21. aprila sa početkom u 10:00, imaćete priliku da čujete koje mogućnosti pruža i kako se podešava Mikrotik router i Asterisk telefonski sistem.

 

 

Asterisk telefonski sistemi

 

Asterisk je vodeći open source telefonski softver koji nudi snažno softversko rešenje i bezbroj mogućnosti u svetu telekomunikacija podržanih kompjuterskim softverima. Asterisk softver ima mnoge mogućnosti koje imaju i komercijalni PBX sistemi kao što su: govorna pošta, pozivni centri, konferencijska veza, govorni automat, automatsko prosleđivanje poziva i druge korisne pomoćne funkcije koje se koriste u velikm poslovnim sistemima.

 

 

Mikrotik ruteri

 

Mikrotik je napredno rešenje za upravljanje mrežnim saobraćajem koji može da uključuje kako hardverske tako i softverske komponente sistema. Ovaj sistem podržava i deljenje Internet konekcije na više računara u lokalnoj mreži. Ne propustite priliku da čujete nešto više o rutiranju,  IP adresnim prostorima i mnogim drugim zanimljivim informacija koje će vam koristiti u praktičnom radu.

 

 

Iskustvo profesionalaca

 

Predavač je Nikola Gavrilović, specijalista u području projektovanja i razvoja mrežne infrastrukture za raznolike namene u privredi i javnim institucijama. Projektovao je računarsku mrežu Ministarstva koja je 2005. godine proglašena za najbolju ICT strukturu u Vladi RS, i odlikovana prestižnom nagradom Diskobolos 2005. Od 2007. godine zaposlen je u firmi IP House na poslovima razvoja WAN dipsozcija, EMAIL servera i kao koordinator za ICT programe u Vladi RS. Od 2010. godine bavi se integracijom VoIP u postojeće TK sisteme i aktivno učestvuje i podrzava rad VoIP zajednice u Srbiji.

 

Ukoliko želite da saznate nešto više o:

 

VPN tuneli

QoS

Firewall (DMZ, NAT - Email, VoIP, FTP, prioriteti)

Proxy

Network Monitoring Tools

IP adresni prostori

 

očekujemo vas na seminaru!

 

 

Ko može da se prijavi?

 

Kako je interesovanje za seminar veliko potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave.

 

Prijave se vrše putem LINKA!

 

Polaznici ITAcademy, BusinessAcademy i studenti ITS-a seminar mogu pratiti i online, putem video streaming-a. U subotu 10:00, logovanjem na Distance Learning platformi, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link "Mikrotik i Asterisk". Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

 

 

Gde i kada?

 

Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a, ul. Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10h.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com

 

 

 

Očekujemo vas.

 

Vaš,

Centar za razvoj karijere
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus