Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Sajam zapošljavanja “Back2Serbia”


Dana 7. i 8. juna 2012. godine u Beogradu u hotelu Moskva održaće se jedinstveni sajam zapošljavanja u Srbiji pod nazivom Back2Serbia namenjen svim našim državljanima koji su živeli u inostranstvu, ka
Mesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-

 

 


 

Dana 7. i 8. juna 2012. godine u Beogradu u hotelu Moskva održaće se jedinstveni sajam zapošljavanja u Srbiji pod nazivom Back2Serbia namenjen svim našim državljanima koji su živeli u inostranstvu, kao i onima koji su u zemlji i traže nove izazove u razvoju svoje karijere.

Glavni cilj sajma je da privuče mlade ljude sa međunarodnim obrazovanjem i profesionalnim iskustvom voljnim da se vrate u Srbiju i da im kroz kontakt sa kompanijama na dvodnevnom sajmu bude omogućena prilika da pronađu zaposlenje u svojoj zemlji.

Sajam ima generalnu podršku Ministarstva vera i dijaspore, Ministarstva spoljnih poslova, Nacionalne službe za zapošljavanje, organizacije OSSI i agencije SIEPA, dok je edukativni partner sajma IT akademija.

Zlatni sponzor sajma je Microsoft Development Centar Srbija, dok su među ostalim sponzorima kompanije Messer Tehnogas, NIS i HR Solution.

Medijski sponzori su Poslovi.infostud.com, Klikdoposla.com, Poslovi.rs.

Pored mladih iz dijaspore, svi studenti i ljudi iz Srbije koji su u potrazi za poslom mogu posetiti ovaj sajam. Očekujemo Vas!

Za dodatne informacije o sajmu i načinu prijave posetite sajt www.back2serbia.com.

 

 

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 3

blog comments powered by Disqus