Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Liderstvo i prezentacione veštine


Centar za razvoj karijere i ove subote koja je pred nama organizuje druženje uz edukaciju. U subotu, 23. juna sa početkom u 10:00, imaćete priliku da prisustvujete sjajnom seminaru: Liderstvo i prezen
Mesto održavanja kursa:

Liderstvo i prezentacione veštine

Povećaj font: A+ | A-

 

Liderstvo i prezentacione veštine

 

Centar za razvoj karijere i ove subote koja je pred nama organizuje druženje uz edukaciju.

U subotu, 23. juna sa početkom u 10:00, imaćete priliku da prisustvujete sjajnom seminaru: Liderstvo i prezentacione veštine.

 

Liderstvo

 

Liderstvo predstavlja ponašanje pojedinca koje usmerava aktivnosti grupe prema zajedničkom cilju. Da li su svi menadžeri lideri? Da li je svakoj organizaciji danas potreban lider? Predavanje otkriva vezu između liderskih osobina i uspeha institucija. Na subotnjem seminaru saznaćemo šta je preduslov za liderstvo, koji su rezultati dobrog a koji lošeg liderstva.

 

Uloga i značaj liderstva biće predstavljena kroz primer istraživanja Muzeja u Prijepolju. Na koji način je najmanji i najmlađi muzej u Srbiji, koji po Zakonu ne ispunjava čak ni osnovne uslove za rad, kandidovan a zatim i nominovan za jednu od najprestižnijih nagrada iz oblasti muzeologije u Evropi, Evropski muzej godine? O liderstvu će nam pričati Jelena Rvović.

 

Prezentacione veštine

 

Da li znate kako napraviti zanimljivu prezentaciju? Uprkos tome što postoji jasna svest o bitnosti javnog nastupa, za veoma veliki broj poslovnih prezentacija možemo da kažemo da imaju jednu, nekoliko ili svih pet kardinalnih grešaka prezentiranja: nejasna poenta, nejasna korisnost za publiku, nejasan sled informacija, previše detaljno i predugo trajanje.

 

Na drugom delu subotnjeg seminara saznaćemo koje su to najčešće greške prilikom pravljenja prezentacije. Šta publika misli? Zašto im je dosadno? Kako da motivišete publiku? I jedan od najvećih problema: Kako da se izborim sa tremom? Nešto više na ovu temu ispričaće nam Ljiljana Varga.

 

Iskustvo profesionalaca

 

 Jelena Rvovic

Jelena Rvović je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu (smer menadžment). Master studije završila je na istom fakultetu, iz oblasti Menadžmenta ljudskih resursa. Diplomirala je i na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu (smer masovni mediji i novinarstvo). Autor je četiri knjige iz oblasti literarnog stvaralaštva i monografske publikacije Blog revolucija: blog kao način komunikacije na internetu. Poseduje petogodišnje radno iskustvo u marketing službama kompanija u Beogradu, na menadžerskim pozicijama, kao i radno iskustvo saradnika u nastavi na fakultetu, za užu naučnu oblast Menadžment i marketing. Student je prve godine doktorskih studija Menadžment kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

 

 Varagic

 

Ljiljana Varga je završila master studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, modul poslovna psihologija. Iza sebe ima veliki broj treninga u oblasti ljudskih resursa. Sarađivala je sa kompanijama kao što su “Bambi”, “NIS GASPROM NEFT” i drugi. Vlasnik je psihološkog savetovališta Centar za komunikaciju i lični razvoj “Centar promena” .

Ljiljana ima bogato predavačko iskustvo iz oblasti psihologije. O kvalitetu njenog pristupa govore mnogobrojni oduševljeni učesnici njenih izlaganja. Ne propustite priliku da u subotu 23. juna otkrijete kako da animirate publiku tokom sledećeg izlaganja.

 

Ko može da se prijavi?

 

 

Kako je interesovanje za seminar veliko, zbog ograničenosti mesta potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave.

Krajnji rok za prijave: petak, 22.06.2012. do 17h.

 

PRIJAVI SE OVDE!

 

Polaznici ITAcademy, BusinessAcademy i studenti ITS-a seminar mogu pratiti i online, putem video streaming-a. U subotu u 10:00, logovanjem na Distance Learning platformi, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link "Liderstvo i prezentacione veštine". Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

 

Gde i kada?

 

Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10h.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com

 

Očekujemo vas.

 

Vaš,

 

Centar za razvoj karijere

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus