Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Otkrijte prednosti neverbalne komunikacije


Centar za razvoj karijere nastavlja sa organizovanjem edukativnih seminara. Ove subote, 09. februara, sa početkom u 10 časova, biće održan seminar na temu: Neverbalna komunikacija, a predavač će biti
Mesto održavanja kursa:

Otkrijte prednosti neverbalne komunikacije

Povećaj font: A+ | A-

 

Šta znače otvoreni dlanovi, a šta stisnuta pesnica? Šta je u umeću rukovanja „mrtva riba”, šta „kostolomac”, a šta „kidalica”? Kako prepoznati položaj „pokvarenog revolveraša”? Kakve signale šalju prekrštene ruke i noge, trljanje ruke o ruku ili dodir lakta? Kakvu priču može da ispriča položaj vaših dlanova?

 

Centar za razvoj karijere nastavlja sa organizovanjem edukativnih seminara. Ove subote, 09. februara, sa početkom u 10 časova, biće održan seminar na temu: Neverbalna komunikacija, a predavač će biti Ljiljana Varga.

Jeste li znali da umemo da napravimo i prepoznamo čak 25.000 izraza lica, i da dnevno često utrošimo svega desetak minuta na izgovaranje reči? Čuvena formula Merabiana, pionira u izučavanju neverbalne komunikacije, pokazuje da ljudi često više veruju „signalima” koje primaju nego rečima koje čuju. Od svega onoga što u komunikaciji dopire do njih, čak 55% čini, zapravo, gestikulacija.

 

Iskustvo profesionalca

 

Ljiljana Varga, vlasnik psihološkog savetovališta u Novom Sadu, otkriće na seminaru kako da prepoznate kada neko želi da vas slaže, koliko smete da se približite nekom, a da ne uđete u njegovu „ličnu” zonu, šta je to „moćan pogled”, te kako izgleda kada biznismen „obeležava” svoju teritoriju? Seminar će vam pomoći da protumačite i kakvu poruku šalje sagovornik kada trlja oči, a kakvu kada dodiruje nos ili pokriva usta.

 

Želim da pratim seminar:

 

1. Ličnim prisustvom 

Link: Prijavljivanje traje do sutra, 08. februara, do 15 časova.


2. Live stream

Link za prijavu

 

Gde i kada?

 

Seminar će biti održan u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun, 09. februara sa početkom u 10h.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com

 

Image courtesy of: pakorn /FreeDigitalPhotos.net

 

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus