Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Kako se efektno oglašavati na internetu? - Dragan Varagić


Obaveštavam Vas da će se u subotu, 23.02. od 10h održati seminar: Kako se efektno oglašavati na internetu? Predavač na seminaru je Dragan Varagić (www.draganvaragic.com)
Mesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-

 

Kako da zaradite na internetu putem oglašavanja? Koji su to modeli koje treba da znate da biste kreirali i plasirali vaš oglas na internet? Koja je razlika između plaćenog i neplaćenog oglasa? Kako da iskoristite društvene mreže u oglašavanju?

 

Odgovore na ova i još mnogo zanimljivih pitanja možete dobiti na besplatnom seminaru na temu „Osnove online advertajzinga” koji, u subotu 23. februara, od 10 časova, u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

Dragan Varagić, potpredsednik kompanije Internet Group, online strateg i bloger, držaće predavanje na ovu jako interesantnu temu. Vlasnik je web sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji – Pretraga i prezentovanje, bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja probjave.com. Dragan Varagić je i predavač na Visokoj školi za informacione tehnologije ITS (www.its.edu.rs) i na ITAcademy Beograd (www.it-akademija.com). Bavi se i savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene interneta. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad.

 

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar iz udobnih fotelja kod kuće, zahvaljujući onlajn platformi za učenje na daljinu, koju je razvila kompanija LINK group.

 

Dovoljan je samo klik na sledeći link:

 

http://link-elearning.com/stream/varagic.php
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus