Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Kako se odbraniti od internet napada?Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

 

 

Da li znate da svako ko ima pristup vašoj mreži i 9 evra u džepu može da vam pokrade lozinke za pristup portalima, bankovnim računima i slično, te da je dovoljno samo nekoliko sekundi da svi lični podaci koji čine vaš život budu izbrisani? I naizgled bezazlena nepažnja tokom četovanja sa nepoznatim ljudima može vas puno koštati.

 

Ovo su samo neke od zanimljivih tema o kojima će biti reči na besplatnom seminaru „Internet napadi”, koji u subotu, 8. juna, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

 

Aleksandar Mirković, system engineer i security officer, otkriće na seminaru kako prepoznati neke od najčešćih internet napada i kako se efikasno od njih zaštiti. Marković se uspešno bavi razvojem i integracijom infrastrukturnih servisa, virtuelizacijom i cloud computing-om.

 

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

 

http://www.link-elearning.com/stream/mirkovic.php

 

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na email: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus