Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Kako pokrenuti „turbine” društvenih mreža?Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

 

Da li ste znali da se skoro trećina ukupnog internet protoka u USA troši na društvene mreže i da čak 85% fanova na Fejsbuku preporuči lajkovani brend još nekome? Samo u toku 2013-te, više od polovine kompanija u Americi našlo je kupce preko Fejsbuka!

 

Kako uopšte komuniciramo na društvenim mrežama, koji su tajni alati Fejsbuka, Tvitera, Pinteresta, Forskvera, kako ovladati njima, i kako ih uspešno upotrebiti za zaradu, otkriće Miloje Sekulić sa saradnicima na besplatnom seminaru, koji u subotu, 22. juna, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs) i agencija Homepage (www.homepage.rs).

 

Ako ste poslodavac, ili kandidat koji traži posao, prodajete neki proizvod ili, pak, uslugu, organizujete događaj, želite da putujete, hoćete nove prijatelje ili bračne saputnike – šta god da radite ili tražite, društvene mreže su pravo mesto za to.

 

O tome kako koristiti društvene mreže govoriće Miloje Sekulić, vlasnik konsultantske Internet agencije i suvlasnik digitalne marketinške agencije HomePage, koji je postavio temelj E-PR struke u Srbiji, radeći za kompanije Coca-Cola, Carlsberg, Telenor, Toshiba, HP, Eurobank EFG, Tigar, MK Group, Bambi-Banat, i mnoge druge. Seminar će voditi i njegovi saradnici Aleksandar Radukin i Mihaela Turner.

 

Svi zainteresovani će moći da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

 

http://www.link-elearning.com/stream/sekulic.php

 

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i svi koji prate seminar od kuće. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Tviteru (@Razvoj_karijere) i oni će odmah biti prosleđeni predavaču.

 

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na email: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus