Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Koja su naša prava na internetu?Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

 

Da li ste znali da, ako napišete nešto „sumnjivo” na Fejsbuku ili Tviteru, policija može da vam zakuca na vrata? Posle morate da objašnjavate da se ne bavite nikakvim ilegalnim poslovima, da ste se samo šalili... Samo u toku 2013-te, više kriminalaca je uhapšeno zato što su se hvalili svojim poduhvatima na društvenim mrežama, ali i mnogi drugi građani koji su se neprikladno ponašali.

 

Šta smemo reći, a šta ne na društvenim mrežama i da li nas to može skupo koštati, kako one mogu poslužiti za krađu identiteta i kako se odbraniti od nepoželjnih posetilaca, otkriće Žarko Ptiček na besplatnom seminaru, koji u subotu, 27. jula, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

 

On će govoriti o slobodama i pravima građana koji se ostvaruju elektronskim putem, koliko je opasno ostavljati lične podatke, gde i kada to možemo da činimo, kako se zaštiti od hakovanja ili koliko bi jednom super-kompjuteru trebalo da probije vašu šifru, kada su povređena vaša autorska prava, kako prepoznati validne e-ugovore, kako se odbraniti od neželjene e-pošte, i mnogim drugim zanimljivim temama.

 

Žarko Ptiček je IT pravnik sa višegodišnjim iskustvom i praksom u zastupanju stranaka u oblasti visokotehnološkog prava. U svojoj profesionalnoj delatnosti, on je u krivičnim predmetima pred sudom zastupao oštećene zbog krađe identiteta i optužene za visokotehnološki kriminal, a u parničnim predmetima vodio sporove nadoknade štete, autorskog prava, radnog prava, privrednog prava i porodičnog prava, koji su u sebi sadržali specifičnu IT komponentu. Ptiček je učestvovao i u izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o deviznom poslovanju, kao i u izradi relevantnih podzakonskih akata i publikacija.

 

Ovaj koristan seminar svi zainteresovani će moći da prate od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

 

http://www.link-elearning.com/stream/itprava.php

 

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i svi koji prate seminar od kuće. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Tviteru (@Razvoj_karijere) i ona će odmah biti prosleđena predavaču.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus