Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Radionica asertivne komunikacijeMesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-

Kancelarija za mlade Stari grad će, usled velikog interesovanja, 12. i 13. septembra za mlade sa opštine Stari grad održati još jednu radionicu asertivne komunikacije.

Radionicu će, kao i u prethodnih nekoliko navrata, voditi Mia Popić, diplomirana psihološkinja, i REBT psihoterapeutkinja. 

 

PROGRAM RADIONICE

PRIJAVNI FORMULAR

Prijave traju do 11. septembra, a termini radionica su: 12 septembar od 15h do 19h, 13. septembar od 13h do 17h.

Mia Popić, diplomirana psihološkinja, i REBT psihoterapeutkinja. Sertifikat za primenu REBT (Racionalno Emocionalno Bihejvioralne Terapije) dobila je od REBT centra – pridružnice Instituta Albert Elis iz Njujorka. Stekla je i sertifikat voditeljke treninga asertivne komunikacije u Psihopolis institutu.

 

Bavi se savetovanjem pojedinaca, organizacionim konsaltingom i vođenjem edukativnih radionica i treninga sa ciljem pružanja podrške u savladavanju individualnih psiholoških teškoća koje otežavaju svakodnevno funkcionisanje i efikasnost u radu. Posebno se specijalizovala za vođenje treninga iz oblasti razvoja komunikacijskih i prezentacijskih veština, prevladavanja straha od javnog nastupa, upravljanja stresom, nenasilnog rešavanja konflikata i upravljanja besom. Više o njenom radu možete saznati na www.psiholoskikutak.com
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus