Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Besplatno školovanje na ITAcademy i BusinessAcademy za osobe sa invaliditetomMesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

 

Ostalo je još nešto manje od dve nedelje do isteka konkursa za besplatno školovanje koje će kompanija LINK group za 2013/2014. godinu dodeliti za osobe sa invaliditetom sa prebivalištem u Srbiji. Kompletna obuka će se obavljati onlajn, a kandidati koji budu napisali najinspirativnija motivaciona pisma i pokazali na koji način im ovo školovanje može pomoći u budućnosti za posao kojim žele da se bave dobiće besplatno školovanje na BusinessAcademy i ITAcademy u Beogradu.

 

Oni koji još nisu imali priliku da se prijave mogu to da urade do 15. oktobra 2013. godine, kada se konkurs završava, a više informacija o pravilima konkursa dostupno je na linku. Konkursnu dokumentaciju potrebno je poslati na mejl scholarship@link-group.eu. Zainteresovani mogu da izaberu program koji žele da pohađaju na BusinessAcademy (http://www.biznis-akademija.com/) ili ITAcademy (http://www.it-akademija.com/).

 

– U Srbiji živi preko 700.000 osoba sa invaliditetom, a prema nekim procenama više od 80% njih je nezaposleno. Želeli smo da pomognemo osobama sa invaliditetom da steknu praktična znanja iz oblasti bizinisa i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da na tržištu rada budu konkurentni i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje. Mnogi aktuelni poslovi danas mogu da se obavljaju od kuće, naročito kada je u pitanju IT – kaže Nikola Subotić, izvršni menadžer kompanije LINK group.

 

On dodaje da danas veliki broj polaznika ITAcademy i BusinessAcademy kurseve pohađa onlajn, koristeći  platformu za učenje na daljinu, te da je na taj način kurseve ove dve obrazovne ustanove već koristilo i nekoliko desetina osoba sa invaliditetom.

 

Inače, planirano je da stipendije budu dodeljene na teritoriji tri države u kojima postoje obrazovne ustanove kompanije LINK group: u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Rumuniji. Ukupan broj ovih internacionalnih stipendija čija je ukupna vrednost 40.000 evra je dvadeset, od čega će u Srbiji biti podeljeno osam, a u Bosni i Hercegovini i Rumuniji po šest.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus