Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Budućnost SEO optimizacije - Besplatan seminarMesto održavanja kursa:
Beograd

Budućnost SEO optimizacije - Besplatan seminar

Povećaj font: A+ | A-

 

SEO više nije tehnika za to „kako da moj sajt bude prvi na Google-u”, već nešto mnogo ozbiljnije – odgovor na pitanje „kako da se moj sajt što bolje prikazuje u pretrazi”. Šta je nekada činilo dobar SEO i pretragu, a šta je to danas? Koji su budući trendovi u oblasti optimizacije veb sajtova? Koje je to velike promene Google napravio u pretrazi i kako će to uticati na rangiranje sajtova?  

Nekada su masovno generisanje i optimizacija teksta za pretraživače bili glavni cilj za pozicioniranje u internet pretrazi; sada je to korisnički doživljaj, optimizacija teksta za čitaoce, stvaranje sadržaja koji mami na deljenje...

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće Đorđe Jančić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 16. novembra, od 10 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

On će pričati i o tome šta je to u stvari SEM (Search Engine Marketing), kada upotrebiti PPC model oglašavanja, a kada SEO, kako odrediti budžet, kako kreirati kampanju, meriti rezultate...

Đorđe Jančić je vlasnik agencije Holistic Web Marketing i konsultant iz oblasti internet marketinga. Poseduje višegodišnje iskustvo iz oblasti optimizacije sajtova za pretraživače, upravljanja i optimizacije kampanja kontekstualnog oglašavanja, kao i kompletne strategije online nastupa kompanija.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/SEM.php


Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere) i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na e-mail: [email protected]. Broj mesta je ograničen.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus