Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Emocionalna inteligencija je tajno oružje uspešnih lideraMesto održavanja kursa:
Beograd

Emocionalna inteligencija je tajno oružje uspešnih lidera

Povećaj font: A+ | A-

 

Kako postati uspešan lider koristeći emocionalnu inteligenciju? Kakvo dejstvo ima ono što lider radi i govori na zaposlene? Kako uspešne vođe prenose svoju viziju?

Iako se može činiti neverovatno, emocionalne veštine pokazale su se dvostruko važnijima u poslovnim rezultatima od intelekta i tehničkih veština. Zahvaljujući njima kontrolišemo sopstvene, ali i tuđe emocije.

Kako od dobre emocionalne inteligencije do uspešnog lidera objasniće Sanja Vavan Vučeljić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 14. decembra, od 10 do 13.30 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com) kompanije LINK group (www.link.co.rs).

Na seminaru će biti reči i najaktuelnijim dešavanjima na svetskom finansijskom tržištu, te o gorućem pitanju finansijske inflacije, o čemu će govoriti Nikola Bulajić, a Jelena Aleksandrić će objasniti kolika je zapravo vrednost brenda na tržištu, i kako upravljati njime. Ova tri zanimljiva predavanja namenjena su svima koji žele da napreduju u svom poslu i karijeri.

Sanja Vavan Vučeljić je magistar tehničkih nauka, ima višegodišnje iskustvo kao projekt menadžer i bavi se naučnim istraživanjem. Nikola Bulajić je doktorant Headway Univerziteta i zaposlen u stranoj konsultantskoj kući kao ekspert za finansijska tržišta. Jelena Aleksandrić završila je Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Marketing i bila je stipendista FEFA Univerziteta u Beogradu u programu za mlade talente.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/tri_predavanja.php


Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere) i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na e-mail: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.

PROGRAM:

10.00h - 11.00h - “Emocionalna inteligencija u liderstvu” Sanja Vavan Vučeljić

11.00h - 11.15h - pauza

11.15h - 12.15h - “Precenjenost akcija” Nikola Bulajić

12.15h - 12.30h - pauza

12.30h - 13.30h - „Merenje vrednosti brenda i specifični aspekti brendiranja” Jelena Aleksandrić
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus