Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Kako sprečiti mobing?Mesto održavanja kursa:
Beograd

Kako sprečiti mobing?

Povećaj font: A+ | A-


Da li ste Vi jedna od brojnih žrtava mobinga na radnom mestu, a da toga niste ni svesni? Kakvo je tipično ponašanje u ovakvim situacijama? Da li znate šta je vertikalni, šta horizontalni, a šta emotivni mobing? Ko su najčešće žrtve mobinga? Kako prepoznati tipičnog zlostavljača i njegove glavne karakteristike?

„Ne razumem šta se dešava”, „Drugima se to ne može desiti”, „A zašto baš meni” – samo su neki od simptoma ponašanja žrtava mobinga. Kako da naučite da se izborite sa ovakvim stavovima, da sopstvenim veštinama kontrolišete svoje i tuđe emocije i pozitivno utičete na radni ambijent?

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće Mijomir Knežević na besplatnom seminaru, koji u subotu, 8. februara, od 10 do 12 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

On će pričati o tome kako se zaštiti od ovakvog načina zlostavljanja, kako kompanija može pozitivno uticati na to, te koja je uloga psihologa u otkrivanju uzroka i posledica, ali i kakva je zakonska regulativa u Srbiji kada je reč o zlostavljanju na radnom mestu.

Mijomir Knežević ima višegodišnje iskustvo na poslovima rukovodioca i u radu sa zaposlenima. Objavio je više stručnih članaka na temu poslovnih komunikacija i mobinga u dnevnim i nedeljnim časopisima.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/mobing.php


Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere), i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na e-mail: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus