Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

U samo pet koraka do uspeha!Mesto održavanja kursa:
Beograd

U samo pet koraka do uspeha!

Povećaj font: A+ | A-

 


Mnogi nisu svesni da naše misli, ubeđenja i predrasude, čak i one najdublje skrivene, snažno utiču na naš život. Zašto neki ne uspevaju da iskoriste svoje kapacitete? Kako se izboriti sa neuspesima iz prošlosti? Kako je moguće da sami kreiramo sopstveni uspeh? Ovo su pitanja koja muče mnoge od nas.

Na seminaru ćete saznati kako uspešno upravljati svojim životom, a želje pretvoriti u konkretne rezultate, šta je to zabluda o Zakonu privlačnosti, i kako pobediti spoljne faktore u borbi za uspeh.

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće Neva Rajković na besplatnom seminaru, koji u subotu, 22. februara, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

Ona će objasniti pet koraka uz koje se zagarantovano dolazi do uspeha, kao i kako definisati sopstveni pojam uspeha.

Neva Rajković je, u različitim ulogama, učestvovala u velikom broju projekata u oblasti HR biznis konsaltinga, informacionih tehnologija, koučinga i razvoja liderstva, change managementa; između ostalog, u jednoj od najvećih svetskih banaka. Član je Holandske kongregacije profesionalnih kouča (NOBCO) i Evropskog saveta za mentorstvo i koučing (EMCC).

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/uspeh.php

 

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere), i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na e-mail: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus