Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Kako da zapamtite baš sve?Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

 


Prosečna odrasla osoba je u stanju da ponovi pet cifara po redosledu i tri obrnutim redom. Da li ste Vi bolji od proseka ili možda imate super memoriju?

Kako da naučite da učite brzo, efikasno i lako? Koji su to 12 memorijskih principa koji će vam pomoći da zapamtite sve i prisetite se svega? Kako iskoristiti sve intelektualne alate koje imamo za razvoj kreativnog razmišljanja?

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće Branislav Maričić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 1. marta, od 10 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

Predavač će objasniti kako da efikasno prevaziđete probleme koje imate pri pamćenju imena pojmova, definicija, stranih reči, formula, lekcija...

Branislav Maričić je licencirani predavač britanskog „Buzan Centra” i instruktor „Programa razvoja intelektualnih sposobnosti”. Od 1990. godine radi kao licencirani predavač američkog Majnardovog instituta za menadžment. Do danas je održao više od 400 seminara u zemlji i inostranstvu na temu brzog i efikasnog učenja, pamćenja, koncentracije, komunikacije i sličnih tema.

Svi zainteresovani će moći da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu, koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na link:

 

http://www.link-elearning.com/stream/sr/ucenje.php

 

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere), i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na e-mail: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjen

blog comments powered by Disqus