Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Kako pretvoriti svoju kreativnost u isplativi biznis?Mesto održavanja kursa:
Beograd

Povećaj font: A+ | A-

 


Domaćice koje vode uspešne biznise, finansijski asistent koji postane priznati modni dizajner, fitnes instruktor koji razvija industrijsko preduzetništvo, poštanski službenik koji je uspešan mag internet marketinga. Danas je praktično moguće postati sve što poželimo. Ali šta je to što nam je potrebno da uspemo?

Kako napraviti odlučujući korak i iz korena promeniti svoju karijeru? Kako se osloboditi predrasuda i ostvariti svoje snove? Na koji način neformalno obrazovanje u ovome može odigrati ključnu ulogu?

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće Vesna Rusić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 15. marta, od 11.15 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

Predavač Vesna Rusić će otkriti niz zanimljivih situacija kroz koje je prošla tokom svoje poslovne tranzicije, koristeći svoja znanja iz prethodne karijere i nadograđujući ih novim veštinama. Takođe, podstaći će vas da razmišljate koji je sledeći korak u vašoj novoj karijeri.

Vesna Rusić je, nakon uspešne sedamnaestogodišnje karijere profesora geografije, započela  karijeru inicijatora u razvoju klastera - pokretača regionalnog ekonomskog razvoja u zemljama Zapadnog Balkana. Jedna je od od devet osnivača Saveta za klastere Privredne komore Srbije i Sekretar Belgijsko Srpske poslovne asocijacije. Osnivač je i direktor klastera za tradicionalne zanate u Srbiji Re:Crafts.

Svi zainteresovani će moći da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu, koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/kreativnost.php


Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere), i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na e-mail: [email protected]. Broj mesta je ograničen.
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus