Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Viralni marketing, najdelotvornije tehnike i marketinški alati čijim čarima niko nije odoleo


U subotu, 03. marta sa početkom u 10:00 imaćete priliku da čujete koje su to savremene tehnike marketinga koje donose veliku popularnost.
Mesto održavanja kursa:

Povećaj font: A+ | A-

 

 

Centar za razvoj karijere LINK group-a organizuje još jedan besplatan seminar.

U subotu, 03. marta sa početkom u 10:00 imaćete priliku da čujete koje su to savremene tehnike marketinga koje donose veliku popularnost.

Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a: ul.Cara Dušana 34, Zemun.

 

*Viralni marketing, najdelotvornije tehnike i marketinški alati čijim čarima niko nije odoleo*

 

Da li su Vam poznate sve tehnike marketinga koje uspešne kompanije koriste kako bi povećali svoju marketinšku vrednost? Jedan od najzanimljivijih i najdirektnijih oblika marketinga danas je Viralni marketing.

 

Sam termin Viralnog marketinga predstavlja najzastupljeniju metodukojom se reklama strahovito brzo širi od osobe do osobe. Na predstojećem seminaru, imaćete prilike da se upoznate sa viralnim marketingom, tipovima istog, njegovim karakteristikama i prednostima. Biće i priče o viralnim kampanjama koje su doprinele nezapamćenoj popularnosti. Na ovom predavanju upoznaćemo se sa poreklom viralnog marketinga upoznavajući se sa prvim pravim viralnim kampanjama. Akcenat će biti i na doprinosu koji online mediji imaju u viralnim kampanjama.

 

O Viralnom marketingu i njegovim karakteristikama pričaće nam Goran Ocokoljić. Kreativni direktor u digitalnoj marketinškoj agenciji MRM Worldwide, delu McCann Erickson sistema, odgovoran za klijente kao što su mt:s, Coca-Cola, Nestle, Banca Intesa, McDonald's, L'Oreal Paris i mnogi drugi. Bavi se Internet marketingom 16 godina. Njegovoosmogodišnje iskustvo u držanju predavanja i prezentacija, na različite teme vezane za web i Internet marketing, garantuje da ćete predavanje na krajnje zanimljivu temu, slušati od iskusnog predavača.

 

Ne propustite priliku da u subotu 03. marta čujete nešto više o zanimljivim kampanjama koje su donele nezapamćenu popularnost.

 

Kako je interesovanje za seminar veliko potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave.


PRIJAVITE SE! Semian je otvorenog tipa. 

link za prijavu:

http://www.razvoj-karijere.com/prijava-seminar-03-03-2012

 
Prijavite se na kurs

  • * Vaše ime i prezime:
  • * Vaš email:
  • * Kontakt telefon:
  • Poruka:

Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5

blog comments powered by Disqus